Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

Wij zijn met vakantie van 17/07 t.e.m. 31/07. Pakketjes worden verzonden vanaf 01/08.

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Cryo Arctik 21

Lichaam

CRYOTHERAPIE

Arctik 21
Tijdens een behandeling met de Arctik 21 gaan we je vetcellen bevriezen door een koude massage, ook wel cryolipolyse genoemd. We laten de temperatuur van de vetcellen dalen door het creëren van een thermische schok. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces, ook wel apoptose of geprogrammeerde celdood genoemd.
Arctik 21 combineert cryolipolyse met infrarood. Infraroodstraling verbetert de doorbloeding waardoor oude cellen sneller worden afgevoerd en nieuwe cellen worden opgebouwd.
Vetcellen zijn van nature kwetsbaarder voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels. Dit zorgt ervoor dat vetcellen op een veilige manier kunnen verwijderd worden zonder nadelige gevolgen voor de huid of het lichaam.
Bekijk onze volledige prijslijst.
arctik cryo21
cryotherapie buikvet

HET RESULTAAT

Hoe werkt het?

De Arctik 21 werkt uitsluitend op het lichaam. Het is een toestel dat ons toelaat lokale imperfecties aan te pakken en te verminderen.

Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering, versteviging, …) Afhankelijk van het doel kiezen we de juiste crème en wordt de zone bedekt met folie.

De behandelkop wordt op de plastic tegen de huid geplaatst en met zachte bewegingen wordt de huid, en dan vooral de onderste vetlaag, tegen de behandelkop gemasseerd. Als het toestel de juiste temperatuur heeft bereikt, kan de behandeling starten. Afhankelijk van het doel zijn de bewegingen anders.

De temperatuur van de huid wordt naar gelang van het probleem tussen de  -2°C tot -20 °C gebracht.

De behandeling is volledig pijnloos ondanks de lage temperaturen.

Na de behandeling wordt de aangebrachte crème afgenomen en wordt de meting herhaald. Zo ben je meteen overtuigd van het resultaat.

Drink voldoende na de behandeling, dit bevorderd de afvoer van afvalstoffen die na de behandeling vrij komen. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer kies ik voor Arctik?

De Arctik is ideaal voor een grotere zone zoals buik, rug of dijen en zeker als je heel snel resultaat wil om vet te bevriezen. Als extra voordeel past de huid zich mee aan en wordt ze veel steviger.

Is de behandeling veilig?

Arctik 21 is een zeer veilige en pijnloze behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je kan de Arctik als losse behandeling of in kuur volgen. In een kuur mag de behandeling om de 14 dagen herhaald worden naar gelang hoeveel centimeters je wilt verliezen. Bij een kuur van 8 behandelingen ontvang je 2 gratis thuis producten die je resultaat thuis nog extra bevorderen.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

arctick 21 behandeling

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?