Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Bloomea

Lichaam

BLOOMEA

DE OPLOSSING VOOR VERSLAPTE HUID, RIMPELS, LITTEKENS EN STRIEMEN

Maak kennis met onze Bloomea behandeling…

Onze imperfecties maken ons perfect, horen we weleens zeggen. Maar wat als het nu net deze imperfecties zijn die je ongelukkig maken? Gelukkig kunnen wij jouw imperfecties verbeteren en jouw huid terug intact maken. Bloomea is het resultaat van een van de grootste onderzoeken naar de verzorging van het huidoppervlak. Deze behandeling is ideaal voor versteviging van de huid, striemen en littekens.

10 jaar lang hebben Franse esthetische chirurgen en huidspecialisten het concept geëvalueerd en verder uitgewerkt tot een optimale totaalverzorging. Met het oog op dit hoge perfectieniveau werd Bloomea op alle vlakken verfijnd. Elk detail werd tot in de puntjes onderzocht en geoptimaliseerd.

Gedurende de behandeling wordt er ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor de regeneratie van de cellen en voor de versteviging van de huid. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in een kuurvorm van 10 sessies.

bloomea behandeling buik
LOW_Farah_Dendermonde-78

DE BEHANDELING

Bloomea is een behandeling die bestaat uit 2 stappen:

In de eerste stap gaan we je huid vrij maken van de dode huidcellen:

Met een macroscrub verwijderen we de dode huidcellen. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt. Deze stap wordt bij elke sessie geïntensiveerd, voor een optimaal resultaat.

In een tweede stap stimuleren we je huid door middel van een massage:

De microvibraties die we gebruiken om je een aangename massage te geven zorgt ervoor dat we collageen en elastine diep in de weefsels insluizen, waardoor de collageen- en elastineproductie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

Bekijk onze volledige prijslijst.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer is Bloomea meest geschikt voor mij?

De Bloomea behandeling passen we toe wanneer de huid van een lichaamszone fel verslapt is of wanneer we striemen of littekens behandelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van de aard van het probleem.

Wanneer we op verslapte huid, striemen en littekens werken is een kuur van 10 behandelingen 1 x per week sterk aanbevolen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is pijnloos. Achteraf voel je een prikkelend gevoel en kan er roodheid op treden, deze zal na enkele dagen vanzelf weer verdwijnen.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

bloomea review
× Hoe kan ik je helpen?