fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 75

  • No products in the cart.
Image Alt

Bloomea

Lichaam

BLOOMEA, DE OPLOSSING VOOR UW LITTEKENS & STRIEMEN

Maak kennis met onze Bloomea behandeling…

Onze imperfecties maken ons perfect, horen we weleens zeggen. Maar wat als het nu net deze imperfecties zijn die je ongelukkig maken? Gelukkig kunnen wij jouw imperfecties verbeteren en jouw huid terug intact maken.

Bloomea is het resultaat van een van de grootste onderzoeken naar de verzorging van het huidoppervlak. Deze behandeling is ideaal om littekens, verslapping en striemen te verhelpen.

10 jaar lang hebben Franse esthetische chirurgen en huidspecialisten het concept geëvalueerd en verder uitgewerkt tot een optimale totaalverzorging.

Met het oog op dit hoge perfectieniveau werd Bloomea op alle vlakken verfijnd. Elk detail werd tot in de puntjes onderzocht en geoptimaliseerd.

Gedurende de behandeling wordt er ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor de regeneratie van de cellen en voor de versteviging van de huid.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in een kuurvorm van 10 sessies.

Bloomea

DE BEHANDELING

Bloomea is een behandeling die bestaat uit 2 stappen:

In de eerste stap gaan we je huid vrij maken van de dode huidcellen:

Met een macroscrub verwijderen we de dode huidcellen. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt. Deze stap wordt bij elke sessie geïntensiveerd, voor een optimaal resultaat.

In een tweede stap stimuleren we je huid door middel van een massage:

De microvibraties die we gebruiken om je een aangename massage te geven zorgt ervoor dat we collageen en elastine diep in de weefsels insluizen, waardoor de collageen- en elastineproductie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De Bloomea anti ageing kuur bevat 10 behandelingen 1 x per week. Ideaal is als u daarna de behandeling maandelijks herhaalt om de resultaten van uw kuur te behouden.

Is deze behandeling veilig?

De behandeling is ontwikkeld door artsen om mooie resultaten op een natuurlijke, niet invasieve en daarom ook veilige manier te bekomen.

RESULTATEN
image00006
image00015
WhatsApp Image 2021-10-14 at 17.37.21
image00003
image00002

Contacteer ons


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?