fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 75

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Cocoon met Bodyshock

Lichaam

WAT IS DE COCOON WELLNESS PRO?

De Cocoon Wellness Pro focust zich op de hermodellering van het lichaam voor maar liefst 6 verschillende behandelingszones. Afhankelijk van welke zone u wenst te verbeteren, kunnen wij deze behandeling volledig afstellen op uw specifieke behoefte.

Om nog betere resultaten te verkrijgen voor onze klanten, gaan wij producten van Bodyshock combineren met de Cocoon Wellness Pro.

Deze ultrageconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet.

Soms volstaan een paar beurten, soms is een kuur van 5 a 10 behandelingen nodig.  Achteraf is het mogelijk om het gewenste resultaat te behouden met thuisverzorgingsproducten. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm worden toegepast. Bij 10 behandelingen krijgt u gratis aangepaste thuisverzorging in begrepen. Zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen. U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Er wordt eerst een voorbereidende peel aangebracht alvorens we de aangepaste Mesoestetic Bodyschock producten aanbrengen. Daarna kan u plaats nemen in de Cocoon Welness Pro capsule. Na de Cocoon worden de producten verwijderd en wordt er een crème aangebracht om het effect nog langdurig laten na te werken.

Is deze behandeling veilig?

De Cocoon Welness Pro capsule maakt gebruik van de 3 soorten infrarood: kortegolf (4-5 mm), middengolf (0,5 mm) en langegolf (0,1 mm). De cabine treedt meteen in werking waardoor u meteen de weldadige werking voelt. De 3 golflengten die wij toepassen zijn volstrekt veilig en CE gecertificeerd.

HET RESULTAAT

De Cocoon Welness Pro in combinatie met Bodyshock vormt de ideale combinatie om vetweefsel te verminderen en de vorming van een sinaasappelhuid tegen te gaan.

Samenvattend kunnen we zeggen dat de Cocoon Welness Pro de ideale behandeling is voor volgende zaken:

– Gewichtsverlies
– Strakker figuur met minder cellulite
– Ontgiftiging van de huid
– Verhelderende werking van de huid

Maak hier je afspraak


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?