fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 75

 • No products in the cart.
 • No products in the cart.
Image Alt

CoolLifting

Lichaam

COOLLIFTING

De CoolLifting beautygun is een intense anti-agingbehandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging gebruikt kan worden.

De CoolLifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelifting voor jaren uit.

De CoolLifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

coollifting

HET RESULTAAT

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect als gevolg.

Maak hier je afspraak


  VEELGESTELDE VRAGEN

  Waarom meerdere behandelingen?

  Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden. Om deze piek zo lang mogelijk aan te houden en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collageen wordt aangemaakt, is het nodig om meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode.

  De huid vernieuwt zich om de 4 weken. Daarom zijn de 4 tot 6 – wekelijkse onderhoudsbeurten nodig. Na verloop van tijd worden de fibroblasten minder of inactief met als gevolg huidveroudering. Het is dus noodzakelijk dat deze na de kuur blijven gestimuleerd worden voor de collageenaanmaak op peil te houden en de huidveroudering stop te zetten.

  Is CoolLifting veilig?

  De behandeling is volledig pijnvrij en is 100% veilig.

  Hoe werkt het?

  Onder hoge druk schiet de CoolLifting Beautygun hyaluronzuur, glycerine, gehydroliseerde tarweproteïnen en peptiden op uw huid. Dit gebeurd door middel van een krachtige CO2-straal onder zeer lage temperatuur (-20°C).

  Hierdoor worden de fibrolasten, ook bekend als ‘collageenfabriekjes’ in de huid terug geactiveerd, zodat deze nieuw collageen kunnen aanmaken. U ziet onmiddellijk resultaat na de behandeling : oppervlakkige rimpels verdwijnen, diepe rimpels vervagen en de huid wordt gladder. Dit allemaal zorgt voor een langdurig verjongend effect tot gevolg.

  Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Dit alles zorgt voor een snelle en zeer effectieve behandeling.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken. Dit zodat de collageenaanmaak intensief wordt gestimuleerd.

  Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1 x in de 4 tot 6 weken.

  Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

  × Hoe kan ik je helpen?