fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 75

 • No products in the cart.
 • No products in the cart.
Image Alt

Cryo 21

Lichaam

CRYOTHERAPIE VOOR HET LICHAAM

Cryo 21

Het effect van cryotherapie op het lichaam:

 • Onmiddellijke en definitieve vetverwijdering
 • Vermindering van de hoeveelheid vetcellen
 • Hermodellering en afslanking van het lichaam:
  gemiddeld 1 à 4 cm minder per sessie
 • Vermindering van de cellulitis
 • Lymfedrainage, eliminatie van toxines uit het lichaam, met als voordeel een groter calorieverbruik, beter en snellere bloedsomloop

Versteviging van de huid op armen, buik, binnenkant dijen
Afslanking op buik, dijen, billen, kuiten, dubbele kin, lovehandles, rug en kuiten
Cellulite op dijen en billen
Striemen

Deze behandeling kan ook als anti ageing en lifting voor het gelaat toegepast worden om de huid te verstevigen en lijntjes te verminderen. Zie Cryo Classic, Cryo Boost en Cryo Lift

CRYOTHERAPIE VOOR HET LICHAAM

Cryo Classic

Door middel van een aangename massage gaan we onderhuids collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren. Door de warmte/koude techniek gaat het weefsel onderhuids een enorme zuurstoftoevoer krijgen wat zich resulteert in een verstrakking van de huid.

Cryo Boost

CryoBoost is een cryo behandeling gecombineerd met een mini verzorging die bestaat uit een peeling en serum op maat waarmee we lijntjes kunnen op vullen, botoxlike werken en pigmentvlekken en couperose kunnen verzachten.

Cryo Lift

Cryo lift is een behandeling die we in ons instituut zelf uit gewerkt hebben. Hierbij maken we gebruik van een intensieve maar geen invasieve verjongende peeling. Deze behandeling combineert de belangrijkste vitaminen en bouwstenen om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Kortom alle essentiële zaken die we nodig hebben om de huid te verbeteren en te verjongen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel keer behandelen om het beste resultaat te hebben?

Als we naar huidverbetering of huidverjonging werken raden we een 6 tal behandelingen aan 1 x per week om het mooiste resultaat te bekomen. Je kan deze behandeling ook als een stand alone verzorging in boeken. Bij een kuur krijg je altijd een ondersteunend product mee voor thuisgebruiker.

Waar werkt Cryo 21 meest geschikt op?

Cryo 21 heeft tal van voordelen. Zo werken we niet alleen op verslapte huid en rimpels maar gaan we acne en ontstekingen verbeteren, pigmentvlekken verzachten, poriën verminderen en een doffe huid gaan oplichten.

Kan op alle lichaamsdelen toe gepast worden naar gelang de noden van de zone passen we de juiste techniek en temperaturen toe.

Maak hier je afspraak


  Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

  × Hoe kan ik je helpen?