Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

 • No products in the cart.
 • No products in the cart.
Image Alt

Cryo 21

Gelaat

CRYOTHERAPIE VOOR HET GELAAT

Cryo Classic

Door middel van een aangename massage gaan we onderhuids collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren. Door de warmte/koude techniek gaat het weefsel onderhuids een enorme zuurstoftoevoer krijgen wat zich resulteert in een verstrakking van de huid.

Cryo Boost

CryoBoost is een cryo behandeling gecombineerd met een mini verzorging die bestaat uit een peeling en serum op maat waarmee we lijntjes kunnen op vullen, botoxlike werken en pigmentvlekken en couperose kunnen verzachten.

Cryo Lift

Cryo lift is een behandeling die we in ons instituut zelf uit gewerkt hebben. Hierbij maken we gebruik van een intensieve maar geen invasieve verjongende peeling. Deze behandeling combineert de belangrijkste vitaminen en bouwstenen om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Kortom alle essentiële zaken die we nodig hebben om de huid te verbeteren en te verjongen.

Dubbel Lift

De dubbel lift behandeling is een combinatie van Cryo met Coolifting om nog meer lifting van de contouren en vermindering van rimpels te bekomen. Je huid straalt als nooit tevoren.

Al deze Cryo behandelingen kunnen perfect als losse behandeling geboekt worden. Wie graag voor een optimaal resultaat gaat wordt een kuur van 8 behandelingen 1 x per week aan bevolen. U krijgt dan als extra ondersteuning een gratis dag/nachtverzorging mee naar huis.

VPL of Cryo Lift 179

Professional Lift Treatment + Skin Rejuvenation of Cryo

VPL of Cryo  Boost 135

Skin Rejuvenation of Cryo + mini verzorging

VPL of Cryo Lift 125

Versteviging, couperose en pigment

 

Bekijk onze volledige prijslijst.

cryo 21 gezichtsbehandeling

HET RESULTAAT

Cryo 21

Ontdek wat Cryo 21 voor jouw gelaat kan betekenen:

 • Kalmerend effect
 • Verstevigend
 • Couperose
 • Wallen / Kringen
 • Lifting
 • Express
 • Verhelderend
 • Anti-aging
 • Volume aan de lippen
 • Brengt talg in evenwicht
 • Dubbele kin

De gebruikte temperatuur voor het gelaat zit tussen de 20°C en -3°C, in functie van het schoonheidsprobleem en van de gevoeligheid van de huid. De gelaatsbehandeling kan ook op het lichaam toegepast worden voor versteviging, cellulite en vet bevriezing.

De doeltreffendheid van deze behandeling zit in het creëren van een “thermische schock”. Wij brengen je huid, en dus ook de daaronder zittende vetcellen, gedurende een zeer korte tijdspanne naar 8°C, zonder dat je daarbij echt kou gaat ervaren. Dit proces zorgt ervoor dat de vetcellen spontaan geëlimineerd worden. De “dode” vetcellen worden op natuurlijke wijze afgevoerd via het lymfestelsel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel keer behandelen om het beste resultaat te hebben?

Als we naar huidverbetering of huidverjonging werken raden we een 6 tal behandelingen aan 1 x per week om het mooiste resultaat te bekomen. Je kan deze behandeling ook als een stand alone verzorging in boeken. Bij een kuur krijg je altijd een ondersteunend product mee voor thuisgebruiker.

Waar werkt Cryo 21 meest geschikt op?

Cryo 21 heeft tal van voordelen. Zo werken we niet alleen op verslapte huid en rimpels maar gaan we acne en ontstekingen verbeteren, pigmentvlekken verzachten, poriën verminderen en een doffe huid gaan oplichten.

Kan op alle lichaamsdelen toe gepast worden naar gelang de noden van de zone passen we de juiste techniek en temperaturen toe.

Is Cryo 21 pijnlijk op het gelaat?

Deze behandeling is helemaal niet pijnlijk en kan je het best vergelijken met een aangename verfrissende massage op het gelaat waarmee je meteen een instant mooi resultaat hebt.

image00006

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?