fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 50 

Image Alt

Cryolipolyse

Lichaam

WAT IS CRYOLIPOLYSE?

Cryolipolyse is een unieke, maar zeer geavanceerde techniek voor het plaatselijk verliezen van vet. Het wordt ook wel coolsculpting genoemd. Door middel van bevriezing worden vetcellen geëlimineerd. De cryolipolyse is geschikt voor vet-bevriezing op probleemzones zoals de heupen, buik, armen en rug.
De techniek van cryolipolyse zorgt ervoor dat vetcellen die onder de huidlaag liggen gekristalliseerd zullen worden, deze vetcellen ruimt het lichaam vervolgens op doormiddel van de lever en lymfe en deze vetcellen komen niet meer terug.

HOE WERKT HET?

De handstukken van het apparaat worden op het te behandelende gebied geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Het gebied dat wordt opgezogen zal tegelijkertijd verkoelen waardoor de vetcellen onder de huidlaag zullen kristalliseren en worden afgebroken. De behandeling is 100% veilig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden direct weer vervolgd worden. De resultaten zullen na ongeveer 6 weken zichtbaar zijn. Na iedere behandelingskuur zal zo’n 33% van het onderhuids vetweefsel zijn verdwenen. Het resultaat is blijvend mits de levensstijl ook aangepast wordt.

Contacteer ons


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?