Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Permanente ontharing

Lichaam

WAT IS ENERGIST VPL?

Energist VPL™ kan het best gezien worden als de nieuwe en verbeterde opvolger van de klassieke laser en IPL systemen. VPL is het resultaat van jarenlang onderzoek uitgevoerd door een team van medisch laserspecialisten van Energist Ltd. in Swansea, Engeland.

Recente onderzoeken tonen aan dat de VPL™ behandeling veiliger is en betere resultaten oplevert dan de bestaande IPL en ontharingslasers. Ons toetstel heeft het FDA approval voor “permanent hair reduction”, de hoogste vermelding die een ontharingssysteem kan krijgen. Dit systeem voldoet dus aan de hoogste kwaliteitsnormen die er zijn.

Dankzij de VPL technologie kan u er van verzekerd zijn dat deze behandeling 100% veilig is. Verder zijn er ook minder behandelingen nodig dan met een klassieke IPL-ontharingslaser of een andere laserbehandeling. Voorts kan u bij ons Instituut betalen per lichtflits. Hierdoor zijn wij in staat deze behandeling goedkoper uit te voeren dan andere instituten.

Voordeelpakket 1

Bikini + oksels + benen volledig 299

Voordeelpakket 2

Bikini + oksels + onder of bovenbenen 255

Voordeelpakket 3

Bikini + oksels 135

Voordeelpakket 4

Buik + borst 299

Indien het nog voordeliger is wordt er per flits gerekend.
vpl skin rejuvenation

HET RESULTAAT

Dankzij het unieke VPL-systeem is de Energist-Ultra het veiligste, efficiënte en snelste permanent ontharingssysteem dat er is. Voor u betekent dit nooit meer last van ongewenste haargroei en nooit meer te hoeven ontharen !

De voordelen van een behandeling met de VPL technologie zijn:

  • De temperatuur in de haren kan veel hoger opgedreven worden, zonder dat de huid mee opwarmt.
  • Ook zeer fijne haren kunnen verwijderd worden.
  • Permanente ontharing wordt een stuk minder duur omdat er minder sessies nodig zijn met de VPL technologie.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om de groeicyclus van ons lichaam te respecteren, hebben we 6 a 8 sessies nodig om alle haartjes te behandelen. Er wordt rekening gehouden met een tussenpauze van 4 tot 12 weken afhankelijk van de plaats en het aantal behandelingen die er al geweest zijn.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst en vooral wordt er gekeken naar de lengte van de haartjes. Omdat deze niet lang hoeven te zijn, maar wel aanwezig moeten zijn, worden deze kort geschoren. Vervolgens wordt er een verkoelende gel als geleider aangebracht en wordt er over gegaan tot het flitsen van de haartjes. Als laatste wordt er afgewerkt met een kalmerende gel.

Waar moet ik op letten voor en na de behandeling?

Om optimaal resultaat te hebben mag u 4 weken voor de behandeling geen zon of zonnebank gehad hebben zodat de huid niet gebruind is. De huid die wordt blootgesteld aan daglicht dient dan ook altijd beschermd te worden met zonnecrème. Bleekingsmiddel voor de haren dient 2 weken voor de behandeling gestopt te worden. Meteen na de behandeling mag u 1 dag niet zonnen. 4 weken voor de behandeling mag u niet epileren. Scheren tot enkele dagen ervoor is wel toe gestaan.

 

Is deze behandeling veilig?

De Energist-Ultra -VPL voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, waaronder: ISO 9001:2000, ISO 13485:1996, Ukas, Directive 93/42/EEC, CE, en in Amerika het FDA-certificaat. Dit is de hoogste vermelding die mogelijk is voor permanente haarreductie.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?