Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

FILLERS WITHOUT NEEDLES

Huidverjonging

FILLERS WITHOUT NEEDLES

Rimpels aan de mondzone kunnen heel ontsierend werken en verraden je leeftijd of voortijdige veroudering.  Tot voor kort bestond de enige oplossing erin om fillers te laten injecteren bij de plastisch chirurg. Een vrij ingrijpend gebeuren dat vaak gepaard gaat met zwellingen en blauwe plekken. Sinds kort kunnen rimpels tussen neus en lip en op en rondom de lippen opgevuld worden onder druk, zonder naalden. 

Via de “atomizer”, een toestel waarvan de druk kan aangepast worden aan elke te behandelen zone, kan er hyaluronzuur ingebracht worden in de rimpels.  Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam en is onder meer verantwoordelijk is voor de veerkracht van de huid.  Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, wordt ze niet afgestoten.  Wanneer de fillers onder druk worden ingebracht, vormen ze een soort flexibele kussentjes in de huid die het vocht vasthouden en zo de rimpels vullen.

Het resultaat oogt heel natuurlijk en houdt tot 8 maanden aan.  Hoe meer je de filler zonder naald herhaalt, hoe langer het effect aan houdt. 

 

Hoe brengen we de Fillers without needles aan? 

Met een “pen” die precies de juiste druk kan generen om vloeistoffen op basis van hyaluronzuur, in de epidermis en/of dermis van de menselijke huid te “persen”. Deze pen noemen we ook wel de Atomizer. Het is een electronisch instelbare ‘tool’ die door middel van instelbare “druk” de skinboosters en serums op basis van hyaluronzuur gelijkmatig in de huid verdeelt. 

Bekijk onze volledige prijslijst.

fillers zonder naalden

ATOMIZER® TOOL

De ATOMIZER® die voor deze behandeling gebruikt wordt is een electronisch instelbare ‘tool’ die o.b.v. instelbare ‘druk’ de skinboosters en serums op basis van hyaluronzuur gelijkmatig in de huid verdeelt.

ONZE HA PRODUCTEN

Er worden uiterst hoogwaardige en veilige HA skinboosters, serums en ‘fillers’ gebruikt, allemaal CE gecertificeerd en steriel verpakt.

Afhankelijk van de te behandelen zone, passen we ons product aan, om altijd met de juiste textuur en formule te werken en zo de mooiste en meest natuurlijke resultaten te kunnen bereiken.

Als we de HA in cosmeceutische producten vergelijken met het lichaamseigen hyaluronzuur, is de stof precies hetzelfde, echter de levensduur van de HA in (goede!) cosmeceuticals is absoluut anders. De behandelingen geven een semipermanent effect van gemiddeld 3-8 maanden.

BEHANDELZONES

Onze ervaring leert dat we met de door ons samengestelde behandelwijze mooie resultaten kunnen behalen voor lipvolume en lipcountouring.

Veder zijn er natuurlijk resultaten te behalen in het corrigeren van fijne tot medium diepe rimpels zoals bij de neuslippenplooi, marionetlijnen en fijne lijntjes rondom de lippen.

Essentieel om deze resultaten te behalen is dat de behandelaar onze unieke formule ten alle tijde correct toepast.

Wij zijn van mening dat zones zoals de oogregio (kraaienpootjes), voorhoofd (fronslijnen), jukbeenderen, kin, en/of hals, vooralsnog niet goed behandelt kunnen worden met deze behandelmethode. Dit, omdat voor deze zones vaak typen fillers gebruikt worden die (nog) niet correct met naald-vrije methoden in de huid kunnen worden gebracht!

Om deze reden behandelen wij deze zones dan ook niet met de ATOMIZER!

Wel kunnen deze zones succesvol behandeld worden met onze microneedling behandelingen.

fillers without needles

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijke substantie die je vindt in het menselijk lichaam, alsook bij veel andere levende organismen. In de mens vinden we HA voornamelijk in de huid, maar ook in veel andere delen van het menselijk lichaam (bv. tussen gewrichten, de tussenwervelschijven, oogbollen). Het heeft verschillende functies, zoals het elastisch houden van de huid tot het smeerbaar houden van de aanhechtingen.

 

Het hyaluronzuur in de fillers die wij gebruiken vormen een soort flexibele “kussentjes” onder de huid, die vocht aantrekken én vasthouden. Hierdoor creëren we dus volume door vocht!! Dit volume kan worden gecreëerd in lippen en/of lipcontouren, maar ook voor rimpels, lijntjes of deukjes op te vullen. 

Wij werken alleen met hoogwaardige en veilige HA fillers die CE gecertificeerd zijn, rechtstreeks afkomstig van de producent en dus 100% origineel, van uiterst zuivere kwaliteit. Het is gebaseerd op huid-eigen HA, is niet afkomstig van dieren en er ook niet op getest! Er is minimaal risico op allergische reacties of overgevoelige reacties. De fillers hebben hun veiligheid en werking reeds meer dan bewezen! (lees: geen China-materiaal) 

Afhankelijk van de te behandelen zone, passen we onze hoeveelheid product aan, om altijd met de juiste textuur en formule te werken en zo de mooiste, meest natuurlijke en langdurige resultaten te kunnen bereiken. 

Als we de HA uit onze fillers vergelijken met het lichaamseigen hyaluronzuur, is de stof precies hetzelfde, echter de levensduur van de HA in onze fillers is absoluut anders. 

Welke fillers worden er bij een Fillers Without Needles® behandeling gebruikt?

·  De fillers die wij gebruiken voor deze naald-vrije behandelmethode zijn van dezelfde leveranciers en laboratoria als die waar artsen mee werken en gebaseerd op het huid-eigen HA, niet afkomstig is van dieren, en wat betekent dat er geen huidtesten nodig zijn* en dat er een minimaal risico is op allergie of overgevoelige reacties.

·  Wij werken enkel met 100% professionele, goedgekeurde, en in de USA of Europa geproduceerde varianten die reeds jaren op de markt zijn, CE gecertificeerd en hun veiligheid en werking al lang bewezen hebben! Geen China materiaal!!

·  Afhankelijk van de te behandelen gebieden, passen we ons product aan, met de juiste textuur en formule om de mooiste en meeste natuurlijke resultaten te kunnen bereiken. Daarom maken wij altijd een uitgebreide huidanalyse en intake voorafgaand elke behandeling (zelfs als u al vaker bij ons behandeld bent).

Hoeveel behandelingen heb je nodig om resultaat te bereiken?

Belangrijk om te weten is dat we met de Fillers without needles volume gaan opbouwen. Na de behandeling is er onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Dankzij onze professionele apparatuur verkrijgen wij de meest natuurlijk ogende resultaten en verkleint de kans op knobbeltjes en een over-gecorrigeerde look (“duckface”). 

Op basis van wat jouw wensen zijn voor het resultaat, adviseren we je over de aanbevolen hoeveelheid fillers. In het advies houden we rekening met jouw actuele huidconditie en je huidhistorie, omdat dit een belangrijke rol speelt in de te gebruiken hoeveelheid (ml.) en in het type filler dat we best gebruiken. 

0,5 ml = € 150 

Met een hoeveelheid 0,5 ml. kunnen we een kleine vormcorrectie van lippen doen, of een oppervlakkige neuslippenplooi. 

1,0 ml = € 250 

De meest gebruikte hoeveelheid is 1,0 ml. Hiermee kunnen lippen in vorm én volume worden gecorrigeerd, of medium diepe rimpels worden gecorrigeerd zoals en volledige neuslippenplooien. 

1,5 ml = € 350 

Met een hoeveelheid van 1,5 ml. kunnen lippen intens in vorm én volume worden opgebouwd, of rimpels worden opgevuld zoals een scherpere neuslippenplooi. 

Hoe lang blijft het effect van een behandeling?

Lichaamseigen HA heeft vrij korte levensduur (ongeveer 3-5 dagen), maar het HA in de fillers waar wij mee werken blijft gemiddeld tussen de 4-9 maanden in de huid aanwezig. Dit komt omdat de HA formule in deze fillers een bepaalde bewerking heeft ondergaan waardoor deze minder snel door ons lichaam kan worden afgebroken. 

SEMI-permanent (tijdelijk) effect waardoor je zelf kan bepalen wanneer je het weer tijd vindt om een touch-up behandeling te ondergaan. Super veilig, zonder lange-termijn nadelen! 

Waar moet ik op letten als ik me wil laten behandelen?

  • Breng direct na de behandeling geen make-up aan op de huid.
  • Na ongeveer 24 uur kan een klein beetje foundation worden gebruikt om eventuele roodheid te camoufleren
  • Gebruik een gele concealer om bloeduitstortingen te camoufleren
  • Voor het camoufleren van roodheid wordt een groene of gele concealer aangeraden

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn reacties op de plaats van behandeling, zoals zwelling, bloeduitstorting, roodheid, en gevoeligheid. Deze bijwerkingen verdwijnen normaal gesproken binnen 24 uur tot één week na de behandeling.

Kan iedereen een Fillers Without Needles Fillers Without Needles® behandeling ondergaan?

  • Nee, er zijn en aantal absolute contra-indicties waarbij we de behandeling niet kunnen en mogen uitvoeren.
  • Bij relatieve contra-indicties is een behandeling eventueel wel mogelijk, maar zal uw specialist u informeren over eventuele voorzorgadviezen. Het is uw eigen verantwoording deze informatie zorgvuldig door te lezen en op te volgen!! Deze voorzorg adviezen hebben namelijk grote invloed op het succes en resultaat van de behandeling: zowel wat betreft de resultaten en uw tevredenheid, maar tevens om eventuele complicaties te voorkomen.
  • Wij benadrukken om altijd 100% eerlijk te zijn over eventuele contra-indicaties. Denk daarbij aan medicatie die u gebruikt, huidige en vroegere allergieën en de ernst van deze allergieën, en huidige en vroegere aandoeningen, en tevens als u al eerder esthetische behandelingen heeft ondergaan, zowel operatief als niet-operatief. Wij waken over uw privacy en geen enkele info zal met derden worden gedeeld.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?