fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 50 

Image Alt

Firm & Tight

Lichaam

FIRM & TIGHT

Naarmate we ouder worden, verslapt ook de huid van onze binnenkant van de armen, buik en bovenbenen.  Om die huid weer te verstevigen gaan we de Ameson behandeling toepassen.  Ameson betekent, direct resultaat.  Eerst en vooral gaan we een peeling toepassen maar niet van buitenaf zoals de meeste peelings wel van binnenuit om de celdeling meteen te stimuleren wat meteen resulteert in een gladdere huid. 

Na de Mesopeel gaan we de huid behandelen met  microneelding en een daarop afgestemde “steriele cocktail” boordevol werkstoffen naar gelang we op littekens, striemen of versteviging werken.  Door eerst de Mesopeel te doen, worden de werstoffen nog eens veel beter op genomen.  

Microneedling is een techniek waarmee we fijne “micro” perforaties maken in de huid die op hun beurt collageen aanmaak stimuleren en de huid zich van nature gaat herstellen.  Dit resulteert dan weer in een stevigere, egalere en veerkrachtige huid zonder chirurgie.  

Zeker in kuurverband zal de huid optimaal verstevigen en voller aan voelen. Deze behandeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en kan in tegenstelling tot de meeste andere peelings gedurende het hele jaar toegepast worden. 

LOW_Farah-7

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan als individuele behandeling maar ook in kuurvorm van 5 tot 10 behandelingen uit gevoerd worden.  Bij 10 behandelingen krijgt u gratis aangepaste thuisverzorging in begrepen.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst wordt de huid gereinigd, gedesinfecteerd en ontvet alvorens we de Mesopeel aan brengen. Na de peeling doen we de microneedling met aangepaste cocktail afankelijk of we optimaal willen verstevigen, of we op striemen of littekens werken. Optioneel kan u nog kiezen voor Led therapie.

Is de behandeling veilig?

Deze techniek is, omdat wij met steriele kopjes en kwaliteitsvolle producten werken die aan de strengste medische ISO-normen voldoen, heel efficiënt en volkomen veilig. Deze behandeling laat toe dat u kan genieten van een mooie, strakke huid in alle comfort.

Contacteer ons


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?