Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

Wij zijn met vakantie van 17/07 t.e.m. 31/07. Pakketjes worden verzonden vanaf 01/08.

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Glowfacial

Huidverbetering

GLOW FACIAL

Glow Facial is een behandeling die bestaat uit 3 stappen:

01. In de eerste stap boosten we je huid met een peeling.

Met een peeling gaan we je dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Hierdoor worden de diepere lagen van uw huid opnieuw geactiveerd. Dit gaat ervoor zorgen dat  de productie van collageen en elastinevezels wordt gestimuleerd, waardoor er zich een gladdere, vollere en egalere huid vormt.

02. In een tweede stap stimuleren we je huid door middel van Microneedling:

Met Microneedling maken we hele kleine gaatjes in de huid. Hiermee gaan we de fibroblasten in je huid activeren om meer collageen en elastine aan te maken. Bovendien wordt bij deze techniek gebruik gemaakt van serums die je huid een extra boost gaan geven door de toediening van een hoge concentratie vit. C en andere vitamines, anti-oxidanten en aminozuren.
Naast de anti oxiderende werking, werkt Microneedling ook zeer goed tegen de gevolgen van huidverslapping. Hierbij gaan we in staat zijn om een slappe huid op te krikken tot een jonge en strakke huid.
image00015
lumi 8 led therapie

03. In een derde stap maximaliseren we je resultaat met onze Lumi 8 LED.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën en heeft een sterk herstellende werking na bv. peelings of Microneedling.
Je huid wordt constant gestimuleerd op cellulair niveau, in tegenstelling tot andere Led toestellen.  Het is bovendien niet invasief en werkt zelfs heel ontspannend op ons gemoed.
Welk resultaat mag je verwachten van onze Facial Glow behandeling?
  • Mooie glow
  • Gladde, egale huid met fijne poriën
  • Minder pigmentvlekken en oneffenheden
  • Minder rimpels en lijntjes
  • Stevige huid met meer volume

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het verschil tussen een peeling of microneedling en een glow facial?

Bij de glow facial maken we gebruik van de 2 technieken.  Eerst gaan we de huid voorbereiden met een peeling zodanig dat we de dode huidcellen al weg genomen hebben.  Daarna gaan we microneedling toepassen met een concentraat van vit C dat veel beter wordt opgenomen door de voorafgaande peel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toe gepast worden.  Een kuurvorm bestaat uit 5 behandelingen om de 10 a 14 dagen.  Tijdens de kuur krijgt u een aangepast verzorgingsproduct mee naar huis.  Dit laat toe om op correcte wijze de behandeling thuis verder te zetten.  U kan ons ook altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Is de behandeling veilig?

Onze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.  Bij de microneedling worden steriele kopjes en kwaliteitsvolle producten gebruikt die aan de strengste medische ISO-normen voldoen, heel efficiënt en volkomen veilig. Deze behandeling laat toe dat u kan genieten van een mooie, strakke huid in alle comfort.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder. Bekijk onze volledige prijslijst.

× Hoe kan ik je helpen?