fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 50 

Image Alt

Hyaluron filling

Huidverjonging

WAT IS HYALURON FILLING?

Hyaluron filling passen we toe met de Vitalaser 600® en is een medisch gecertifieerde en gepatenteerde behandeling met tal van verschillende toepassingen zoals lifting van de huid, verhoging van cellulaire energie, huidverjonging, rimpelvulling, genezing van wonden, …

Een van de voornaamste gevolgen van huidveroudering is het verlies aan hyaluronzuur dat zich bevindt in onze huid. Dit zuur zorgt ervoor dat vocht vastgehouden blijft in onze huid waardoor onze huid glad, egaal en stralend is.

De Vitalaser gaat ervoor zorgen dat het hyaluronzuur dat de huid doorheen de jaren verloren is terug wordt opgevuld. Hiervoor gebruikt de Vitalaser het exclusieve ingrediënt genaamd BioHyral (puur hyaluronzuur) dat in de huid wordt aangebracht.

De Vitalaser gaat met andere woorden alle primaire functies van de huid stimuleren. Hierdoor zullen wonden ook sneller genezen.

HET RESULTAAT

De Vitalaser in combinatie met BioHyral gaat er dus voor zorgen dat de huidcellen beter gaan functioneren dankzij de aanmaak van nieuw hyaluronzuur. De resultaten die u specifiek voor acné en rosacea van de Vitalaser mag verwachten zijn:

– Betere kwaliteit van de huid
– Stabilisering van de pH-waarde van je huid, ideaal bij acné en rosacea
– Normalisering van vette huid
– Diepe hydratatie van droge huid
– Onmiddellijke lifting met reductie van rimpels

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een Vitalaser behandeling kan individueel of in kuurvorm toegepast worden. Een kuur bevat 10 behandelingen 2 maal per week. Bij 10 behandelingen krijgt u twee gratis aangepaste verzorgingsproducten mee naar huis, zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen. U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst wordt de huid gereinigd en brengen we een aangepaste peeling aan. We stemmen onze peeling af naar gelang de gradatie van de acne. Daarna gaan we het zuiver Biohyral hyaluronzuur insluizen met de Vitalaser en werken we af met dagcrème en SPF 50.

Is deze behandeling veilig?

De Vitalaser is een veilige, athermale laser met de hoogst toegestane kracht volgens de CE-wetgeving voor klasse 3 lasers. Onze specialisten hebben de noodzakelijke opleidingen gevolgd om deze procedure op een 100% veilige manier bij onze klanten uit te voeren.

Contacteer ons


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?