Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

LUMI LED

Huidverbetering

WAT IS LUMI LED?

Lumi 8 led therapie kan bij alle huidtypen toe gepast worden en zo  goed als met alle behandelingen gecombineerd worden om zo het resultaat nog extra te vergroten.  De Lumi 8 is dan ook ideaal om in gezet te worden bij acné, couperose, pigmentvlekken, fijne tot diepere rimpels, huidverslapping, vergote poriën, hydratatie, doffe teint, striemen, littekens en heeft een sterk herstellende werking na bvb. peelings of microneedling. 

 

Door de gepatenteerde “Power Wave Cycle” technologie doet dit toestel alles wat het belooft want de huid wordt constant gestimuleerd op cellulair niveau in tegenstelling tot andere Led toestellen.  Het is bovendien niet invasief en werkt zelfs heel ontspannend op ons gemoed. 

Bekijk onze volledige prijslijst.

HET RESULTAAT

Tal van medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid van LED huidbehandelingen bewezen. Naast anti-ageing en herstel van de vermoeide huid, kan LED therapie ook succesvol ingezet worden bij grove poriën. Hierdoor zal u algemeen een beter huidbeeld krijgen.

Een behandeling met de Energist LED betekent vooru:

– Minder lijntjes en rimpels
– Hydratatie van de huid
– Verkleining van grove poriën
– Minder pigmentvlekken
– Een strakkere huid met minder zichtbare rimpels

VEELGESTELDE VRAGEN

Is deze behandeling veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA of UVB licht. De behandeling met deze lichttherapie is absoluut veilig en dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ledtherapie kan afzonderlijk of in combinatie met andere behandelingen worden toegepast voor optimaal resultaat. Wanneer het afzonderlijk wordt gebruikt, zijn 10 behandeling 2 maal per week aan te raden.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?