Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Glow Peel & Mesoeclat

Huidverbetering

WAT IS EEN GLOWPEELING?

Mesopeel & Mesoéclat is een product van het gerennomeerde bedrijf Mesoestetic. Mesoestetic is een van de meest innovatieve spelers op vlak van farmaceutische huidverzorgingsproducten. Alle producten vervaardigd door Mesoestetic zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle strikt vooropgestelde farmaceutische normen.

Hierdoor mag u zeker zijn van dat deze professionele peelings zeer veilig en zeer effectief zijn voor een betere huid, mits correct toegepast door een van onze experten.

Door de peeling behandeling worden de diepere lagen van uw huid opnieuw geactiveerd. Dit gaat ervoor zorgen dat  de productie van collageen en elastinevezels wordt gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Bekijk onze volledige prijslijst.

mesopeel behandeling

HET RESULTAAT

De behandeling gaat niet enkel zichtbaar uw huid verbeteren, maar met de Mesopeel behandeling kunnen we ook zeer goed focussen op het verminderen van couperose.

Voor u betekent dit:

– Een zichtbaar frissere huid
– Minder oneffenheden en vlekken
– Minder grove poriën
– Minder lijntjes en meer stevigheid

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het verschil tussen Mesopeel & Mesoéclat?

Mesopeel passen we toe bij het verwijderen van dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypen. Bij de Mesopeel maken we gebruik van Lumi8 LED, waardoor het resultaat geoptimaliseerd wordt.

Mesoéclat is geschikt voor de beschadigde (photo ageing) en rijpe huid.

Beide behandelingen kunnen los of in combinatie met een andere behandeling gedaan worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Mesopeel behandelingen bestaan uit een reeks van vijf behandelingen met telkens 10 tot 14 dagen tussentijd. Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toegepast worden. Bij een kuurbehandeling krijgt u een aangepaste verzorgingsproduct gratis mee naar huis. Zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen. U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst wordt de huid goed gereinigd waarna de peeling wordt aangebracht. Na de peeling gaan we de huid stabiliseren en extra verstevigen met een LED behandeling.

Indien gewenst wordt er nog een extra voedend masker aangebracht. We werken af met een voedende 24h crème en SPF 50+.

Is deze behandeling veilig?

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid zal onze expert kiezen voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling.  Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?