Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Microneedling

Huidverjonging

WAT IS MICRONEEDLING?

Microneedling is een bewezen doeltreffende anti-aging techniek waarbij dit toestel zeer kleine microscopische gaatjes gaat maken onder het huidoppvervlak. Dit gaat ervoor zorgen dat actieve bestandsdelen zoals collageenproductie wordt gestimuleerd (200 tot 1000 maal extra dan gewoonlijk). Het resultaat? Een zichtbaar stevigere huid.

 

Bovendien wordt bij deze techniek gebruik gemaakt van serums die de huid een extra boost gaan geven door de toediening van vitamines, anti oxidanten en aminozuren.

 

Naast de anti oxiderende werking, werkt Microneedling ook zeer goed tegen de gevolgen van huidverslapping. Hierbij gaan we in staat zijn om een slappe huid op te krikken tot een jonge en strakke huid. Na de microneedling brengen we nog een kalmerend vliesmasker aan en wordt er afgewerkt met een SPF 50.

Bekijk onze volledige prijslijst.

microneedling

HET RESULTAAT

Het resultaat van de Microneedling behandeling is een gelifte huid die zichtbaar strakker en steviger is.

Voor u betekent een behandeling met Microneedling:

– Een zichtbaar jongere huid
– Minder pigmentatie
– Minder littekens en/of striemen
– Minder oneffenheden van de huid

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Iedere behandeling kan afzonderlijk maar ook in kuurvorm toegepast worden. Een kuurvorm bestaat uit 5 behandelingen om de 10 tot 14 dagen. Na de kuur krijgt u een aangepast verzorgingsproduct gratis mee naar huis, dit laat toe om op correcte wijze de behandeling verder te zetten. U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

De huid wordt gereinigd en ontsmet alvorens we de microneedling met een steriele verstevigende cocktail gaan toepassen. Na de microneedling brengen we nog een kalmerend vliesmasker aan en wordt er afgewerkt met een SPF 50.

Is deze behandeling veilig?

Deze techniek is, omdat wij met steriele kopjes en kwaliteitsvolle producten werken die aan de strengste medische ISO-normen voldoen, heel efficiënt en volkomen veilig. Deze behandeling laat toe dat u kan genieten van een mooie, strakke huid in alle comfort.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?