Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 75

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Natural Facelift

Huidverjonging

WAT IS DE NATURAL FACELIFT?

Met de Natural facelift passen we de Venus Swan toe en is de technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen: multipolaire radiofrequentie en magnetische velden. Er wordt een warmtematrix gecreëerd ter hoogte van de te behandelen zone met als resultaat een spectaculaire verbetering van het huidbeeld.

 

Venus Swan is een aangename en pijnloze behandeling die aanvoelt als een massage met warme stenen die bovendien geheel veilig is en zonder enkel risico ! De Venus Swan behandeling laat u toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk te hervatten na de sessie.
U kan dit zelfs makkelijk tijdens de lunchpauze, een behandeling duurt maximaal 30 min.

 

Met de gepatenteerde MP2 technologie ziet u heel vaak al resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 8 tot 10 sessies.

HET RESULTAAT

Venus Swan is dus een veilige, aangename en pijnloze behandeling dat dankzij haar werking het actieve collageen in uw huid gaat stimuleren. Deze collageenstimulatie leidt tot een verstrakking van het gelaat, hals en of de oogleden.

Samenvattend betekent dit voor u:

– Een jeugdiger voorkomen
– Minder rimpels
– Strakkere contouren

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het gelaat en hals wordt aangeraden om tussen de 6 a 8 behandelingen te nemen afhankelijk van de gradatie van veroudering.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst wordt de huid gereinigd waarna er een geleidend product wordt aangebracht alvorens er met de behandeling van start wordt gegaan. Na de sessie wordt er nog een verzorgende dagcrème en SPF 50 aangebracht.

Is deze behandeling veilig?

De behandeling is een bewezen veilige techniek gebasseerd op geluidsgolven dat al jarenlang in de geneeskunde wordt toegepast.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?