fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 50 

Image Alt

Oxygen therapie

Huidverjonging

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie is een peeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van een apparaat dat ervoor gaat zorgen dat dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Hierbij gaat dit apparaat de huid eerst vacuüm zuigen en tegelijkertijd micro-kristallen tegen de huid spuiten waardoor dode huidcellen loskomen.

 

Afhankelijk van de toestand van de huid, wordt de huid gepeeld tot het gewenste resultaat is bereikt. Deze behandeling wordt vaak door onze klanten gekozen aangezien deze behandeling al vanaf de eerste keer zeer goede resultaten geeft.

 

Microdermabrasie is een mogelijke oplossing om de zichtbaarheid van zowel de acne/rosacea als de sporen die deze aandoeningen hebben achtergelaten, zoveel mogelijk te verminderen.

HET RESULTAAT

Microdermabrasie gaat de dode huidcellen verwijderen waardoor de huid veel beter in staat is om de noodzakelijke bouwstoffen op te nemen. Verder wordt ook de aanmaak van nieuwe jonge cellen gestimuleerd en is de doorbloeding merkelijk beter. Vervolgens gaan we plaatselijk aan de slag om de fijne lijntjes te verminderen. Daarna passen we zuurstoftherapie toe om de huid te verfrissen en passen we cryotherapie toe zodat de werkstoffen geactiveerd worden. We sluiten af met Lumi 8 LED voor een optimaal resultaat.

De resultaten die u van Microdermabrasie mag verwachten zijn:

– Vermindert oneffenheden in de huid
– Vermindert de grove huidstructuur
– Vermindert de eerste tekenen van veroudering
– Vermindert fijne lijstjes
– Een frisse en heldere huid

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de leeftijd en de toestand van de huid kan de duurtijd van de behandeling verschillen. Zoals reeds vermeld ziet men na de eerste keer al merkelijk resultaat. Toch raden wij altijd aan om in een kuur te werken aangezien het resultaat dan nog beter zal zijn. Gemiddeld raden wij 6 behandelingen aan met een rusttijd van 2 weken.

Wat mag ik niet doen na de behandeling?

Vermijd de eerste 4 weken zoveel mogelijk het in contact komen met de zon. Verder raden wij ook aan de eerste 2 weken niet in contact te komen met chloorwater van het zwembad. Deze behandeling wordt dan ook aangeraden in wintermaanden.

Is deze behandeling veilig?

De behandeling is 100 % veilig en totaal niet pijnlijk en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Wat is de volgorde van de behandeling?

We reinigen en ontvetten de huid alvorens we starten met de microdermabrasie. Na de peeling gaan we de probleemzones plaatselijk behandelen met meso-, zuurstof-, en cryotherapie en led om de huid te kalmeren, de acnébacterie te doden en de porien te verfijnen. Vervolgens werken we af met een dagcrème en SPF 50.

Is deze behandeling geschikt voor mij?

Microdermabrasie is niet geschikt voor iedereen. Actieve acneontstekingen die nog regelmatig terugkomen dienen met een andere behandeling te worden tegengegaan. Contacteer ons gerust voor meer informatie en de beste behandeling afhankelijk van uw type probleem.

Contacteer ons


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?