Bloomea Facial

Verwelkom Perfectie in Je Huid

Verlang je naar een huid die je vertrouwen geeft? Ontdek dan de transformatiekracht van Bloomea, jouw weg naar een stralende, vlekkeloze teint. Hier onthullen we jou de geheimen van deze oplossing voor grove poriën, pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping.Je mag imperfecties omarmen, maar soms wil je gewoon het beste voor jezelf. En dat is waar Bloomea binnenkomt. Ontwikkeld na 10 jaar onderzoek door Franse esthetische chirurgen en huidspecialisten, is Bloomea niet alleen een behandeling - het is een belofte. Grove poriën, pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping - dit is de remedie die je zocht. Elk detail is geperfectioneerd, want we weten dat jouw huid niets minder verdient.

Gedurende de behandeling wordt er ook lichttherapie toegepast. Lichttherapie voegt nog een laag van magie toe. Rood licht regenereert cellen en verstevigt de huid. Een sessie, die ongeveer 30 minuten duurt, wordt uitgevoerd in een kuurvorm van 10 sessies. 

De Bloomea Behandeling in Twee Stappen

Stap één: een huid bevrijd van dode cellen.
Met een delicate macroscrub verwijderen we laag na laag dode huidcellen en onvolmaaktheden. De huid wordt een canvas van zachtheid en egaliteit. Elke sessie intensiveert deze stap voor een optimaal resultaat.

Stap twee: huidstimulatie door een bedreven massage.
Microvibraties dansen over je huid en sluizen collageen en elastine diep in de weefsels. Dit is de magie die strakheid en straling oproept. Je huid wordt nieuw leven ingeblazen en jouw zelfvertrouwen wordt versterkt.

Verwelkom perfectie in je huid met Bloomea. Jouw pad naar een stralende teint begint hier.

 

FAQ

Wanneer is Bloomea meest geschikt voor mij?

De Bloomea behandeling passen we toe wanneer de huid van een lichaamszone fel verslapt is of wanneer we striemen of littekens behandelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van de aard van het probleem. Wanneer we op verslapte huid, striemen en littekens werken is een kuur van 10 behandelingen 1 x per week sterk aanbevolen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is pijnloos. Achteraf voel je een prikkelend gevoel en kan er roodheid op treden, deze zal na enkele dagen vanzelf weer verdwijnen.