Bloomea Lichaam

Jouw Antwoord op Verslapte Huid, Rimpels, Littekens en Striemen

Bloomea is het resultaat van een diepgaand onderzoek naar huidverzorging, ontworpen om de huid te verstevigen en te verjongen, striemen en littekens aan te pakken. Gedurende 10 jaar hebben toonaangevende Franse esthetische chirurgen en huidspecialisten gewerkt aan het perfectioneren van dit concept. Bloomea is tot in de kleinste details geoptimaliseerd om een ongeëvenaarde totaalverzorging te bieden.

Tijdens de behandeling wordt ook lichttherapie ingezet. Het rode licht zorgt voor celregeneratie en verstevigt de huid. Elke sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in een kuurvorm van 10 sessies voor optimale resultaten.

De Unieke Twee-Stappen Aanpak

Stap 1: Een frisse start voor je huid

Met een macroscrub verwijderen we dode huidcellen. Imperfecties worden laag na laag aangepakt, waardoor je huid glad en gelijkmatig wordt. Bij elke sessie wordt deze stap intensiever voor een optimaal resultaat.

Stap 2: De kunst van huidstimulatie

Microvibraties creëren een zalige massage, diep doordringend in de weefsels. Collageen en elastine worden gestimuleerd en geactiveerd, wat leidt tot een strakke, stralende huid. Jouw natuurlijke schoonheid krijgt de kans om te schitteren.

Welkom in de wereld van Bloomea, waar jouw huid zichzelf transformeert van binnenuit. Ontdek een nieuw niveau van zelfvertrouwen en omarm jouw prachtige imperfecties.

FAQ

Wanneer is Bloomea het meest geschikt?

De Bloomea behandeling passen we toe wanneer de huid van een lichaamszone fel verslapt is of wanneer we striemen of littekens behandelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van de aard van het probleem. Wanneer we op verslapte huid, striemen en littekens werken is een kuur van 10 behandelingen 1 x per week sterk aanbevolen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is pijnloos. Achteraf voel je een prikkelend gevoel en kan er roodheid op treden, deze zal na enkele dagen vanzelf weer verdwijnen.