Wat is de Buccal Massage?

De Buccal Massage, vaak aangeduid als de Hollywoodmassage, is een exclusieve massagetechniek die specifiek is ontworpen om de gezichtsspieren te ontspannen en de huid te verjongen. Deze techniek is geliefd bij velen vanwege de direct zichtbare resultaten, waardoor de huid er steviger, stralender en jeugdiger uitziet.

Waarom kiezen voor de Buccal Massage bij Farah Cosmedische Instituut?

Bij het Farah Cosmedische Instituut zorgen we ervoor dat elke klant de best mogelijke ervaring krijgt. Wanneer u kiest voor een behandeling, bieden wij de Buccal Massage als een exclusieve add-on om uw ervaring te verbeteren en nog betere resultaten te bereiken.

  • Professioneel opgeleide therapeuten

    Onze specialisten zijn getraind in de kunst van de Buccal Massage en zorgen voor een veilige en effectieve behandeling.

  • Op maat gemaakte ervaring

    Elke behandeling wordt aangepast aan uw unieke huidtype en behoeften, waardoor u de meest optimale resultaten krijgt.

Hoe werkt het?

De Buccal Massage richt zich op het masseren van de binnenkant van de mond om de spieren van het gezicht te ontspannen. Door deze specifieke techniek worden spanningen verminderd, wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden giftige stoffen afgevoerd, wat leidt tot een stralende en jeugdig uitziende huid.

Toevoegen aan uw behandeling
Hoewel de Buccal Massage een extra optie is bij andere behandelingen bij Farah Cosmedische Instituut, geloven we dat het toevoegen van deze exclusieve techniek uw algehele ervaring zal verrijken. Voel de verjongende kracht van de Buccal Massage en stap met hernieuwde energie en vertrouwen onze instelling uit.