Cryotherapie

Cryotherapie voor het gelaat: ontdek de wonderen van Cryo 21

Stap binnen in de wereld van Cryo 21 – waar schoonheid en innovatie elkaar ontmoeten om jou een jeugdige en stralende huid te schenken. Ervaar de kracht van geavanceerde cryotherapie, specifiek ontworpen voor het gelaat. Met Cryo 21 duik je in een oase van verjonging en revitalisering, waar koude precisie de sleutel is tot een tijdloze schoonheid. We onderscheiden vier mogelijkheden.

Cryo Classic

Door middel van een aangename massage gaan we onderhuids collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren. Door de warmte/koude techniek gaat het weefsel onderhuids een enorme zuurstoftoevoer krijgen wat zich resulteert in een verstrakking van de huid.

Cryo Boost

CryoBoost is een cryo behandeling gecombineerd met een mini verzorging die bestaat uit een peeling en serum op maat waarmee we lijntjes kunnen op vullen, botoxlike werken en pigmentvlekken en couperose kunnen verzachten.

Cryo Lift

Cryo lift is een behandeling die we in ons instituut zelf uitgewerkt hebben. Hierbij maken we gebruik van een intensieve maar geen invasieve verjongende peeling. Deze behandeling combineert de belangrijkste vitaminen en bouwstenen om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Kortom alle essentiële zaken die we nodig hebben om de huid te verbeteren en te verjongen.

Dubbel Lift

De dubbel lift behandeling is een combinatie van Cryo met Coolifting om nog meer lifting van de contouren en vermindering van rimpels te bekomen. Je huid straalt als nooit tevoren.

Elke Cryo behandeling kan individueel geboekt worden, perfect op jouw voorkeur afgestemd. Maar voor degenen die streven naar weelderige resultaten, bieden we de mogelijkheid van een kuur van 8 behandelingen, 1x in de week. Hiermee creëren we een meeslepende ervaring, inclusief een gratis dag/nachtverzorging als blijk van onze waardering voor jouw toewijding.

 

Ontdek de Verbluffende Resultaten van Cryo 21

🌿 Kalmerend effect
🌟 Verstevigend
❤️ Couperose
👁️ Wallen / Kringen
🚀 Lifting
😊 Express
✨ Verhelderend
⏳ Anti-aging
💋 Volume aan de lippen
⚖️ Brengt talg in evenwicht
👄 Dubbele kin

Met temperaturen variërend tussen 20°C en -3°C, passen we onze aanpak aan op basis van jouw specifieke schoonheidsbehoeften en huidgevoeligheid. Deze baanbrekende behandeling kan niet alleen op het gelaat, maar ook op het lichaam worden toegepast voor versteviging, cellulitis en vetbevriezing.

De sleutel tot de doeltreffendheid van Cryo 21 ligt in het creëren van een 'thermische schok'. We nemen je huid – en daarmee ook de onderliggende vetcellen – gedurende een kort moment mee naar een temperatuur van 8°C, zonder dat je hierbij een echte kou ervaart. Dit proces zorgt ervoor dat vetcellen op natuurlijke wijze afbreken en worden afgevoerd via het lymfestelsel.

Bereid je voor om versteld te staan van de transformatie die Cryo 21 kan teweegbrengen. Een wereld van verjonging, revitalisatie en schoonheid wacht op jou!

 

FAQ

Hoeveel keer behandelen om het beste resultaat te hebben?

Als we naar huidverbetering of huidverjonging werken raden we een 6 tal behandelingen aan 1 x per week om het mooiste resultaat te bekomen. Je kan deze behandeling ook als een stand alone verzorging in boeken. Bij een kuur krijg je altijd een ondersteunend product mee voor thuisgebruiker.

Waar werkt Cryo 21 meest geschikt op?

Cryo 21 heeft tal van voordelen. Zo werken we niet alleen op verslapte huid en rimpels maar gaan we acne en ontstekingen verbeteren, pigmentvlekken verzachten, poriën verminderen en een doffe huid gaan oplichten.

Kan op alle lichaamsdelen toe gepast worden naar gelang de noden van de zone passen we de juiste techniek en temperaturen toe.

Is Cryo 21 pijnlijk op het gelaat?

Deze behandeling is helemaal niet pijnlijk en kan je het best vergelijken met een aangename verfrissende massage op het gelaat waarmee je meteen een instant mooi resultaat hebt.