Glow Facial

Glow Facial: Driedelige Magie voor je Huidperfectionering

Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial. Onze behandeling bestaat uit drie intrigerende stappen, elk ontworpen om je huid te transformeren en je natuurlijke glow te onthullen.


Stap 01: Peeling

In onze eerste stap omarmen we de kracht van peeling. We verwijderen de sluier van dode huidcellen om ruimte te maken voor vernieuwing. Werkstoffen vinden gemakkelijk hun weg naar de diepere lagen van je huid, terwijl de aanmaak van nieuwe cellen wordt aangewakkerd. Dit leidt tot de geboorte van een gladdere, vollere en meer egale huid. Collageen en elastinevezels worden wakker geschud, en je huid begint te stralen.


Stap 02: Microneedling

Onze tweede stap brengt microneedling in de spotlight. Minuscule gaatjes worden zorgvuldig gecreëerd, en dit is waar de magie gebeurt. Fibroblasten in je huid worden gewekt, en ze starten met de productie van collageen en elastine. Maar er is meer, onze serums, gevuld met aangepaste concentraat, vitamines, antioxidanten en aminozuren, voegen een extra dimensie toe. Je huid herwint stevigheid, je jeugd herwint haar stem.


Stap 03: Lumi 8 LED

We besluiten met een letterlijke schijn van licht - onze Lumi 8 LED. Deze stap maximaliseert uw resultaat, met geprogrammeerde pulsen en energie-intensiteit die lijnen en rimpels vervagen als ochtendnevel. Zijn aanraking laat acne, pigmentvlekken, littekens en een doffe teint verdwijnen. Dit apparaat biedt geen gewone verlichting, maar celstimulatie op het hoogste niveau. Het is niet alleen niet-invasief, maar het omhelst uw huid op een relaxerende manier.

 

Wat kunt u verwachten van de Glow Facial? Het gaat verder dan een glimlach en een enkele compliment - het is een nieuwe dimensie van schoonheid. Een prachtige glow, poriën die helder zijn, rimpels die vervagen, en een huid die spreekt van vitaliteit. Dit is niet zomaar een behandeling, dit is uw reis naar de meest stralende versie van uzelf.

FAQ

Wat is het verschil tussen een peeling of microneedling en de Glow Facial?

Bij de glow facial maken we gebruik van de 2 technieken.  Eerst gaan we de huid voorbereiden met een peeling zodanig dat we de dode huidcellen al weg genomen hebben.  Daarna gaan we microneedling toepassen met een concentraat van vit C dat veel beter wordt opgenomen door de voorafgaande peel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toe gepast worden.  Een kuurvorm bestaat uit 5 behandelingen om de 10 a 14 dagen.  Tijdens de kuur krijgt u een aangepast verzorgingsproduct mee naar huis.  Dit laat toe om op correcte wijze de behandeling thuis verder te zetten.  U kan ons ook altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Is de behandeling veilig?

Onze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.  Bij de microneedling worden steriele kopjes en kwaliteitsvolle producten gebruikt die aan de strengste medische ISO-normen voldoen, heel efficiënt en volkomen veilig. Deze behandeling laat toe dat u kan genieten van een mooie, strakke huid in alle comfort.