Glow Peel

Het Geheim Achter een Stralende Huid: Mesopeel & Mesoéclat

Achter onze Glowpeeling staat een naam die synoniem is aan innovatie en kwaliteit - Mesoestetic. Een pionier in farmaceutische huidverzorging, Mesoestetic staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan topkwaliteit. Elk product is vervaardigd volgens de farmaceutische normen, wat u de gemoedsrust geeft dat uw huid in de veiligste handen is.

Onze experten passen deze professionele peelings met zorg en precisie toe, wat betekent dat u niet alleen veilig, maar ook uiterst effectief wordt behandeld. Deze peelings activeren de diepere lagen van uw huid, wat resulteert in een productiestimulans van collageen en elastinevezels. Uw huid wordt gladder, voller en egaler - een ware transformatie.

Uw Huid, Onze Passie

Glowpeeling doet meer dan enkel uw huid verbeteren - het creëert een nieuwe dimensie van schoonheid. Met de Mesopeel behandeling concentreren we ons ook op het verminderen van couperose, wat betekent dat uw huid meer dan ooit zal stralen.

Wat mag u verwachten?

  • Een huid die frisheid uitstraalt
  • Oneffenheden en vlekken vervagen
  • Poriën die fijner lijken
  • Lijntjes die vervagen en huid die steviger aanvoelt

FAQ

Wat is het verschil tussen Mesopeel en Mesoéclat?

Mesopeel passen we toe bij het verwijderen van dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypen. Bij de Mesopeel maken we gebruik van Lumi8 LED, waardoor het resultaat geoptimaliseerd wordt.

Mesoéclat is geschikt voor de beschadigde (photo ageing) en rijpe huid.

Beide behandelingen kunnen los of in combinatie met een andere behandeling gedaan worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Mesopeel behandelingen bestaan uit een reeks van vijf behandelingen met telkens 10 tot 14 dagen tussentijd. Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toegepast worden. Bij een kuurbehandeling krijgt u een aangepaste verzorgingsproduct gratis mee naar huis. Zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen. U kan ons ook natuurlijk altijd contacteren voor meer vrijblijvende info.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst wordt de huid goed gereinigd waarna de peeling wordt aangebracht. Na de peeling gaan we de huid stabiliseren en extra verstevigen met een LED behandeling.

Indien gewenst wordt er nog een extra voedend masker aangebracht. We werken af met een voedende 24h crème en SPF 50+.

Is deze behandeling veilig?

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid zal onze expert kiezen voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling.  Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.