Over Ons

Ontdek de toekomst van een stralende huid bij Cosmedisch Instituut FARAH!

Bij Cosmedisch Instituut FARAH omarmen we schoonheid als een kunstvorm en presenteren we met trots een uitgebreid scala aan geavanceerde apparatuur voor huidverjonging en huidverbetering. Onze toewijding aan het leveren van de beste resultaten stelt ons in staat om voor elk individu de perfecte behandeling toe te passen.

Wij nodigen u van harte uit om de eerste stap te zetten naar uw droomhuid. Een vrijblijvende huidanalyse wacht op u, waarbij onze deskundige teamleden met plezier uw unieke behoeften en doelen in kaart brengen. Met onze begeleiding kunt u zelfverzekerd beslissingen nemen over uw schoonheidsreis.

Uw schoonheid, onze passie.

Kosteloze intake
  • Onze Missie: Schoonheid Verrijken, Tevredenheid Garanderen

    Bij Cosmedisch Instituut Farah is uw tevredenheid onze drijvende kracht. We begrijpen dat elke huid uniek is en daarom bieden we een persoonlijke analyse die leidt tot een oplossing op maat, geheel afgestemd op uw wensen en budget. Ons doel? Een stralende glimlach op uw gezicht, ondersteund door een stralende huid.

  • Onze Visie: Uw Huid, Natuurlijk Verjongd en Verbeterd

    Onze passie is eenvoudig maar krachtig: we willen u helpen uw huid te laten stralen en verjongen op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier. Bij ons draait alles om het verrijken van uw schoonheid, terwijl we trouw blijven aan het natuurlijke karakter dat u uniek maakt.

Ons team

Met meer dan 17 jaar aan expertise in gelaatsverzorging en huidverbetering, is Farah Van Hauwermeiren een ware pionier in haar vak. Ze is de drijvende kracht achter Cosmedisch Instituut Farah®, gevestigd in het bruisende Oudegem. Door de jaren heen heeft ze keer op keer bewezen dat fantastische resultaten op een natuurlijke manier haalbaar zijn.

Samen met haar gepassioneerde team werkt Farah alleen met de crème de la crème van producten en beschikt ze over de allernieuwste technologieën en innovaties. Dit stelt ons in staat om keer op keer de beste oplossingen te bieden. Bij Cosmedisch Instituut Farah geloven we in de kracht van vooruitgang, en we zetten deze kracht in om u de meest effectieve en eigentijdse behandelingen te bieden.

Boek afspraak

PMU Specialiste

Femke De Smedt van FMKBEAUTY komt bij Cosmedisch Instituut Farah langs om jullie van de mooiste permanente make-up te voorzien. Haar specialiteit is het plaatsen van de perfecte powderbrows, natuurlijk volumineuze lippen of je ogen een optische lift geven door de juiste eyeliner. Jouw gelaat is jouw visitekaartje, wij zorgen enkel voor een natuurlijke lay-out.

Boek afspraak

Onze werkwijze

Binnen uw budget

Bij ons draait alles om u. We zetten ons in om een maatwerkplan te creëren dat niet alleen uw behoeften omarmt, maar ook naadloos past binnen uw financiële kaders. Uw schoonheid en tevredenheid staan voorop, en ons toegewijde team werkt hard om ervoor te zorgen dat elk detail van uw reis in lijn is met uw budget. 

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke benadering is wellicht de sleutel tot jouw ultieme behandeling
Eens we na onze intake jouw huid volledig kennen, kunnen we beginnen om je te verwennen. Tijdens een behandeling bij ons kom je helemaal tot rust, en dat doen we heel doelbewust.

Gediplomeerd team

Bij ons treft u een team van doorgewinterde professionals aan, elk met een schat aan ervaring en een toewijding aan uitmuntendheid. Onze getalenteerde medewerkers brengen hun jarenlange expertise samen om u niets minder dan de allerbeste zorg te bieden.

Erkend instituut

Bij Cosmedisch Instituut Farah hebben we niet alleen een reputatie opgebouwd, maar ook een erkenning die ons onderscheidt. We dragen trots alle benodigde certificaten die onze toewijding aan uitmuntendheid bevestigen. Kies voor gemoedsrust en betrouwbaarheid - bij ons bent u in de bekwame handen van een officieel erkend instituut.

Nieuwste technologieën

Bij ons draait alles om vooruitgang. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat we u de meest geavanceerde en effectieve behandelingen kunnen bieden.

Op afspraak

Bij ons staat uw individualiteit centraal. Daarom werken we uitsluitend op afspraak. We willen er zeker van zijn dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, om een onverdeelde en aangepaste ervaring te garanderen.