Powderbrows

Jouw weg naar perfecte wenbrauwen met permanente make-up

Heb je altijd al gedroomd van prachtig volle en perfect gevormde wenkbrauwen? Dan zijn Powder Brows dé oplossing voor jou! Deze PMU techniek creëert een natuurlijke en zachte uitstraling, waardoor je wenkbrauwen er altijd verzorgd uitzien, zonder gedoe met make-up.

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows zijn een semi-permanente make-up techniek waarbij fijne pigmenten in de huid worden aangebracht met behulp van een speciale techniek. Hierdoor ontstaat een zachte, gepoederde look die lijkt op het effect van poeder make-up. De resultaten zijn verbluffend en passen bij elke huidtype en gezichtsvorm.

Wat is PMU?

Permanente make-up is het inbrengen van pigment in de huid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op een tattoo, maar het doel is iets anders. Ook wordt een tatoeage dieper gezet. De pigmenten zijn absoluut niet schadelijk voor de huid. Het verfraait bepaalde aspecten van je gelaat. Zo ben je altijd mooi en naturel opgemaakt waardoor je ook tijd bespaard.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het plaatsen van permanente make-up zijn 2 behandelingen nodig. De eerste keer wordt de huid “voor gepigmenteerd” je huid neemt al een deel op maar bij het genezingsproces na de 1ste keer verbleekt de PMU nog met 60%. Bij een bijwerking wordt de huid verzadigd met het pigment waardoor de houdbaarheid verlengd wordt. Hier en daar wordt nog eens extra over gegaan zodanig dat alles perfect is. Vaak wordt voor de eerste maal geopteerd om iets bleker te straten omdat het nogal hard kan zijn in het begin en zo kunnen de klanten er al wat aan wennen. Nadien kan je ervoor kiezen om een beetje donkerder te gaan. Een regelmatig onderhoud is nodig om zo lang mogelijk van jouw perfecte PMU te blijven genieten.

Wat kan je verwachten na de behandeling?

De wenkbrauwen gaan er heel donker uitzien na de behandeling. Na watercontact gaan de velletjes beginnen afvallen en mag je zeker er niet aan trekken. Als alle velletjes weg zijn zal de kleur sterk vervaagd zijn. Dit komt er terug door na 4-8 weken. Na de 1ste behandeling komt de kleur maar voor 30% terug.

  Waarom kiezen voor ons?

  Femke De Smedt van FMKBEAUTY komt bij Cosmedisch Instituut Farah langs om jullie van de mooiste permanente make-up te voorzien. Haar specialiteit is het plaatsen van de perfecte powderbrows, natuurlijk volumineuze lippen of je ogen een optische lift geven door de juiste eyeliner. Jouw gelaat is jouw visitekaartje, wij zorgen enkel voor een natuurlijke lay-out.

  Boek afspraak

  Permanente make-up

  Voordelen van PMU

  Langdurig Resultaat

  Geniet wekenlang van perfecte wenkbrauwen, lippen en eyeliners zonder dagelijkse make-up routine.

  Natuurlijke Uitstraling

  De poederachtige finish voor de wenkbrauwen zorgt voor een natuurlijke look die past bij elke gelegenheid. De lippen zien er natuurlijk, subtiel gekleurd en vol uit, waardoor je het beste uit je lippen haalt!

  Geschikt voor Iedereen

  Of je nu volle wenkbrauwen wilt of juist wat meer definitie of een shadowliner, permanente make-up kan worden aangepast aan jouw wensen.

  Tijdsbesparing

  Geen gedoe meer met potloden, poeders of gels om je wenkbrauwen en oogleden bij te werken.

  • Zeven dagen geen watercontact

   Niet aanraken en niet sporten (zweten) voor 7 dagen.

  • Tien dagen geen make up of crèmes

   Pas na 10 dagen op de wenkbrauwen zelf aanbrengen.

  • Twee weken géén zon

   Ongeveer 2 weken niet blootstellen aan zon/zonnebank en geen zwembad/sauna.

  • Bescherming voor PMU

   Na 2 weken de wenkbrauwen altijd goed insmeren met factor 50.

  1 van 4