fbpx

Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 50 

Image Alt

Strong detox peel

Lichaam

PHYTOPEELING

Maak kennis met Phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke peeling kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij de celvernieuwing wordt ondersteund.

Met de kracht van je eigen cellen…

WERKING: Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van een combinatie van krachtige exfoliaties. 

De behandeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden en. Ze stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.

HET RESULTAAT

De behandelresultaten zijn uitgebreid onderzocht en bewezen, waarbij de resultaten beter zijn dan elke andere methode wanneer het om een gecombineerde werking van exfoliatie en huidverjonging gaat.

De Apocalypsis Therapy Exfoliatie bestaat uit 2 behandelingen:
Bij de eerste behandeling zal de nadruk liggen op de exfoliatie. De huid zal de eerste twee dagen na de behandeling een rood uiterlijk hebben en gevoelig zijn, dit zal geleidelijk afnemen. De drie daaropvolgende dagen zal de huid gaan vervellen. De mate van vervelling is afhankelijk van uw huidconditie.

5 Dagen na de eerste behandeling zal de herstelbehandeling plaatsvinden. Hierbij ligt de nadruk op het kalmeren en voeden van de huid. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie en mag niet vaker dan 1 keer per maand uitgevoerd worden.

FAQ

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat dit een middel diepe peeling is, is het niet nodig om de behandeling op een korte periode te herhalen.  U kan hem na 6 maand herhalen indien gewenst maar  enkel tussen oktober en maart.  

Wanneer passen we de behandeling best toe?

Omdat deze peeling een diepere werking heeft gaan we deze enkel van oktober tot maart toepassen

Is deze behandeling veilig?

De peeling is volkomen veilig als hij op de juiste manier toe gepast wordt in najaar en winter en u de behandeling thuis verder op de correct aan gegeven manier na behandelt.

Contacteer ons


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?