Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF € 75

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Plasma Lift

Huidverjonging

WAT IS MICRO PULSED PLASMA THERAPY?

De unieke Micro Pulsed Plasma Therapie is een high tech technologie waarbij ultrakleine, minuscule plasma-energie pulsen op de huid worden gegeven.
Deze plasma puntshots van slechts een fractie van een seconde zorgen ervoor dat de huid samentrekt. Dit proces zorgt ervoor dat rimpels zichtbaar minder worden, verslapte huid van de oogleden opgespannen wordt en de huid strakker wordt. En dit zonder littekens !

 

De behandeling van beide oogleden duurt slechts 30 minuten en u kunt zich daarna gewoon zelf verplaatsen, u hoeft dus niet voor een chauffeur of vervoer te zorgen. Na de behandeling zijn de oogleden lichtjes gevoelig, maar dit wordt zeker niet als pijnlijk ervaren.

 

In het algemeen zijn er twee behandelingen nodig om merkbaar resultaat te zien. Extra behandelingen zijn altijd mogelijk voor meer verstrakking van het gelaat, hals of de oogleden.

HET RESULTAAT

Het resultaat van de Micro Pulsed Plasma therapie houdt circa 1-3 jaar. Daarna kunt u de behandeling terug herhalen. 

De micro pulsed plasma therapy helpt tegen:

– Verslapte bovenoogleden
– Kraaienpootjes
– Rimpels en lijntjes onder de ogen
– Fronsrimpels
– Voorhoofdrimpels
– Mondrimpels
– Neus en lippenplooi

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het bereikbare resultaat is verschillend van persoon tot persoon. In het algemeen volstaat 1 behandeling maar afhankelijk van de gradatie van veroudering kan er een tweede behandeling toe gepast worden met een tussenpauze van 6 a 8 weken.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd, gedesinfecteerd en verdoofd met een crème, zodat u micro plasma pulsen nauwelijks voelt. Na de behandeling wordt er een antibacteriële crème aangebracht.

Wat na de behandeling?

Na de behandeling vertoont de huid rozige puntshots. Hier komen korstjes op die vier dagen na de behandeling vanzelf loskomen en afvallen. Daarna kan de huid nog wat rozig zijn. Dit trekt vanzelf weer weg. Het enige wat u hoeft te doen is de huid een maand erna goed beschermen met een SPF 50.

Is deze behandeling veilig?

De Plasma pen werkt oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaalcellenlaag (onderste huidlaag van de opperhuid) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

Maak hier je afspraak


    Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

    × Hoe kan ik je helpen?