Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Skin Rejuvenation

Huidverbetering

WAT IS ENERGIST VPL?

Energist VPL™ kan het best gezien worden als de nieuwe en verbeterde opvolger van de klassieke laser en IPL systemen. VPL is het resultaat van jarenlang onderzoek uitgevoerd door een team van medisch laserspecialisten van Energist Ltd. in Swansea, Engeland.

Het VPL™ systeem maakt gebruik van gepulseerd licht om verschillen in de huidstructuur op te sporen en dan de oneffenheden van de huid weg te werken. Ook met deze behandeling gaan we via lichtflitsen doordringen tot in de dermis waarbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

De Energist VPL lichtbheandeling toont verder ook zeer positieve resultaten voor de vermindering van de gevolgen van acné en rosacea. Via de lichttherapie kan het natuurlijke afweersysteem van de huid verbeterd worden waardoor de bacteriën minder kans maken. Ook de roodheid van de huid kan dankzij de lichttherapie vermindert worden.

skin rejuvenation prijs
skin rejuvenation

Skin Rejuvenation

Skin Rejuvenation Boost

Skin Rejuvenation Boost is een VPL behandeling gecombineerd met een mini verzorging die bestaat uit een peeling en serum op maat waarmee we lijntjes kunnen op vullen, botoxlike werken en pigmentvlekken en couperose kunnen verzachten.

Skin Rejuvenation Lift

Skin Rejuvenation Lift is een behandeling die we in ons instituut zelf uit gewerkt hebben. Hierbij maken we gebruik van een intensieve maar geen invasieve verjongende peeling. Deze behandeling combineert de belangrijkste vitaminen en bouwstenen om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Kortom alle essentiële zaken die we nodig hebben om de huid te verbeteren en te verjongen.

Skin Rejuvenation Classic

Door middel van een aangename massage gaan we onderhuids collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleren. Door de warmte/koude techniek gaat het weefsel onderhuids een enorme zuurstoftoevoer krijgen wat zich resulteert in een verstrakking van de huid.

Bekijk onze volledige prijslijst.

HET RESULTAAT

Het resultaat van de Energist VPL™ Skin rejuvenation behandeling is gezondere en jongere en strakkere huid al vanaf de eerste behandeling.

Verder reageren volgende aandoeningen zeer positief op de energist VPL behandeling:

– Rosacéa
– Acné
– Rimpels, verouderde en slappe huid

VEELGESTELDE VRAGEN

Is deze behandeling veilig?

Onze toestellen voldoen aan alle strikte veiligheidsmaatregelen. Zo is de Energist VPL gekeurd op veiligheid en draagt zij het CE120 certificaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om optimale resultaten te verkrijgen met de Energist VPL.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

Eerst wordt de huid gereinigd waarna er een geleidend product wordt aan gebracht alvorens we met de behandeling van start gaan. Na de sessie wordt er nog een verzorgende dagcrème en SPF aan gebracht.

Wat na de behandeling?

De huid kan roodheid en enventuele korstjes vertonen op de zone die behandeld is en houdt maximaal 48 u aan. Daarna is het mogelijk dat de huid begint te vervellen.

Zon, zonnebank, zwemmen en sauna zijn uit den boze 1 week na de behandeling.

U dient tot 1 maand na de behandling een SPF 50 aan te brengen en bij voorkeur blijvend aan te brengen.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.

× Hoe kan ik je helpen?