Oudegemse Baan 8,

9200 Dendermonde, België

info@cosmedischinstituut.be

T.+32 (0)475/ 52 40 89

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Waarom ons

WAT WIJ DOEN

Cosmedisch Instituut FARAH beschikt over een uitzonderlijk brede waaier aan apparatuur voor huidverjonging en huidverbetering waardoor wij telkens voor u de meest geschikte behandeling kunnen aanbieden.

Wij beschikken over de meest recente en nieuwste technologieën binnen huidverzorging en huidverbetering. Voor u betekent dit een veilige, pijnloze en snelle behandeling met merkbaar resultaat.

Indien gewenst nemen wij foto’s voor en na een huidverjongende en huidverbeterende behandeling, zo kan u uw resultaat mooi opvolgen.

U kan altijd bij ons terecht voor een volledig vrijblijvende huidanalyse. Onze experten helpen u graag verder.

 

ONZE WAARDEN

ONZE MISSIE

Cosmedisch Instituut Farah en haar team streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Elke huid is verschillend en daarom krijgt u bij ons een individuele analyse, met een oplossing op maat, binnen uw budget.

 

ONS TEAM

Farah Van Hauwermeiren heeft al meer dan 17 jaar expertise in gelaatsverzorging en huidverbetering. Samen met haar befaamde instituut Cosmedisch Instituut Farah® in Oudegem behaalt zij voor haar klanten reeds jaren op een natuurlijke manier fantastische resultaten.

Farah en haar team werken enkel met de beste producten en beschikken over de nieuwste technologieën en innovaties, zo kunnen wij u telkens de beste oplossing aanbieden.

ONZE DOELSTELLINGEN

Het is onze passie om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke en gezonde manier.

ONZE WERKWIJZE

Binnen uw budget

Wij gaan telkens een plan op maat maken dat past binnen uw budget.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke benadering is wellicht de sleutel tot jouw ultieme behandeling
Eens we na onze intake jouw huid volledig kennen, kunnen we beginnen om je te verwennen. Want jouw imperfecties, groot of klein blijven vanaf nu ons geheim!
Tijdens een behandeling bij ons kom je helemaal tot rust, en dat doen we heel doelbewust.

Als jij lekker geurend en superzacht ons instituut verlaat, willen we dat je nog een hele dag kan genieten van de weldaad. Ons doel is om jou de beste huid van je leven te geven!

Gediplomeerd team

Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise om u de beste zorg te bieden.

Erkend instituut

Cosmedisch Instituut Farah is een erkend instituut met alle benodigde certificaten.

Nieuwste technologieën

Wij maken telkens gebruik van de nieuwste technologieën zodat wij u de beste behandeling kunnen aanbieden.

Op afspraak

Aangezien wij geloven in een persoonlijke aanpak werkt ons instituut enkel op afspraak.

ONS INSTITUUT

Om onze klanten zo persoonlijk en zo goed mogelijk te kunnen helpen werken wij enkel op afspraak. Wij zijn gevestigd in Oudegem (Dendermonde). 

U kan altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Indien u liever uw vraag persoonlijk stelt aan een van onze specialisten dan kan dit op het volgende nummer 0475/52.40.89. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een volledig vrijblijvende huidanalyse.

Adres:

Oudegemse Baan 8
9200 Oudegem 
Dendermonde

ONS TEAM

farah huidspecialist

Farah Van Hauwermeiren

Een grote passie: huidverjonging, 1 groot streefdoel: streven naar perfectie. Gestart in 2006 en constant bezig met de laatste nieuwe ontwikkelingen op de cosmedische markt. Dat maakt dat wij een uitzonderlijk aanbod aan huidverjongende en huidverbeterende technieken aanbieden. Zo heeft iedere klant zijn eigen verjongingsplan

huidspecialist dendermonde

Luna De Keulenaer

Na meer dan 7 jaar ervaring in de beauty sector heb ik bij cosmedisch instituut Farah helemaal mijn plekje gevonden.
Ik ben van nature een zorgzaam persoon en hou van sociaal contact. Vriendelijkheid en eerlijkheid zijn voor mij belangrijk, dat zal je ook merken tijdens mijn behandelingen. Het is mijn passie om mensen gelukkig te maken via mijn beroep. Je eens lekker in de watten leggen en je terug goed in je vel laten voelen. Door een deugddoende verzorging en aangename babbel draag ik graag bij tot het welzijn van onze klanten. Alsook wil ik jullie het juiste en beste advies meegeven. Ik kijk er alvast naar uit om jou te mogen verwelkomen.

× Hoe kan ik je helpen?