Cocoon Wellness Pro

Voel je Goed in je Lichaam Met de Cocoon Wellness Pro

De Cocoon Wellness Pro richt haar focus op lichaamshermodellering, met ultieme precisie voor maar liefst 6 verschillende behandelingszones. Uw wensen en behoeften worden het kloppende hart van onze aanpak, waardoor deze behandeling zich volledig aanpast aan uw specifieke verlangens.

Om onze klanten te voorzien van de beste resultaten, bundelen we de krachten van Cocoon Wellness Pro en de krachtige producten van Bodyshock. Deze formules, rijk aan ultrageconcentreerde, 100% actieve werkzame stoffen, zorgen voor een gerichte aanpak van de belangrijkste esthetische veranderingen van uw silhouet.

Soms zijn slechts enkele sessies voldoende, terwijl in andere gevallen een kuur van 5 tot 10 behandelingen nodig kan zijn. Om het behaalde resultaat te behouden, bieden we aansluitende thuisverzorgingsproducten aan.Resultaat

De synergie tussen Cocoon Wellness Pro en Bodyshock creëert de ideale balans om vetweefsel te verminderen en de vorming van cellulite te bestrijden.
Cocoon Wellness Pro de perfecte oplossing voor:

  • Gewichtsverlies
  • Een strakker figuur met verminderde cellulite
  • Ontgifting van de huid
  • Een verhelderde huid


Stap binnen in de wereld van Cocoon Wellness Pro en laat uw lichaam de transformatie ondergaan die het verdient. Ervaar de kracht van gerichte zorg en omarm een nieuwe definitie van uw zelfvertrouwen!

FAQ

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit hangt volledig af van het resultaat dat je wilt bekomen. Je hebt namelijk al verschil vanaf de eerste behandeling. Gaan we voor een optimale verbetering, dan is een kuur van 10 behandelingen aan een frequentie van 1 à 2 x per week sterk aan te raden.

Is de behandeling pijnloos?

De behandeling is pijnloos en veilig en is zelfs deugdelijk voor een pijnlijke rug, spieren en gewrichten.

Wanneer kies ik het beste voor Cocoon?

Wanneer je verschillende zones tegelijk wilt behandelen. Je kan met de cocoon zowel op vet als op cellulite, versteviging en actuele striemen van het volledige lichaam werken en dit alles tegelijkertijd.