Cryotherapie

Ontdek de Wonderen van Arctik 21 & Cryo 21

Arctik 21

Bij de Arctik 21 behandeling laten we de magie van cryolipolyse zijn werk doen - een koude massage die je vetcellen bevriest. Door het creëren van een thermische schok daalt de temperatuur van de vetcellen geleidelijk, wat leidt tot een natuurlijk eliminatieproces genaamd apoptose of geprogrammeerde celdood. Maar dat is nog niet alles. Arctik 21 voegt infrarood toe aan het mengsel, wat de doorbloeding verbetert en oude cellen sneller verwijdert terwijl nieuwe cellen worden opgebouwd.Waarom Arctik 21?

Vetcellen zijn gevoeliger voor koude dan omliggende weefsels, wat betekent dat we vet op een veilige manier kunnen aanpakken zonder enige schade aan de huid of het lichaam. Het resultaat?

Arctik 21 richt zich op het lichaam en behandelt plaatselijke onvolkomenheden. Een cellulitis- of verstevigende crème wordt aangebracht op het te behandelen gebied terwijl de behandelkop de gewenste temperatuur bereikt. Deze temperatuur varieert afhankelijk van het doel en de te behandelen zone.

Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de behandelkop zachtjes op de huid geplaatst. Door zachte bewegingen masseert de behandelkop de huid en vooral de onderste vetlaag. De behandeling begint zodra het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt, en de bewegingen variëren afhankelijk van het beoogde doel.

De temperatuur van de huid kan variëren tussen -2°C en -20°C, afhankelijk van het probleem dat wordt aangepakt. Maar maak je geen zorgen - ondanks deze lage temperaturen is de behandeling volledig pijnloos.

Resultaat

Na de behandeling wordt de aangebrachte crème verwijderd en wordt de meting herhaald. Het resultaat wordt direct zichtbaar, en je zult versteld staan van de transformatie. Deze behandeling is volledig veilig en pijnloos.

Vergeet niet om na de behandeling voldoende te drinken; dit stimuleert de afvoer van afvalstoffen die na de behandeling vrijkomen.

 

Betreed de innovatieve wereld van Arctik 21 en ervaar de unieke voordelen van cryotherapie.

Optimaliseer uw lichaam en geest:

 • Vermindering van pijn en ontstekingen
 • Verbeterde bloedsomloop en stofwisseling
 • Verhoogde energie en vitaliteit
 • Versneld herstel na blessures
 • Verbeterde slaapkwaliteit
 • Verhoogde stressbestendigheid

 

Cryo 21

Cryo 21 is jouw bondgenoot in de strijd tegen lokaal overtollig vet, cellulite en het verstevigen van weefsels.Heb je ooit last gehad van een zwaar gevoel in je benen en koude voeten? Dit kan te wijten zijn aan een slechte afvoer van gifstoffen, vochtophoping en verminderde vasculaire functie. Hier komt Cryo 21 in beeld om deze problemen aan te pakken.

Cryo 21 versterkt de huid door vetcellen te elimineren. De koude prikkelt de fibroblasten, waardoor de productie van collageen- en elastinevezels toeneemt. Het resultaat? Een zichtbaar strakkere huid.

Voordelen van Cryo 21

 • Vetvermindering
 • Huidversteviging
 • Lymfedrainage door het activeren van spieren in de buurt van lymfeklieren
 • Verbeterde stofwisseling
 • Liftend effect op de huid
 • Jeugdige uitstraling


Wat Kun Je Verwachten?

 • Creëer een nieuw silhouet
 • Behandel specifieke zones
 • Verminder plaatselijke cellulite
 • Verstevig weefsels
 • Werk aan afslanking
 • Verbeter lymfestroom
 • Activeer de microcirculatie


Daarnaast is Cryo 21 ook geschikt voor verjonging van het gezicht, de hals en het decolleté.


Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Cryo 21 en omarm een revitaliserende verandering. Kies voor de kracht van innovatieve technologie en laat je lichaam schitteren in een nieuwe gloed.

 

FAQ

Wanneer kies ik voor Arctik 21 en wanneer best voor Cryo 21?

Arctik 21 is ideaal voor een grotere zone zoals buik, rug of dijen en zeker als je heel snel resultaat wil om vet te bevriezen. Als extra voordeel past de huid zich mee aan en wordt ze veel steviger.

Cryo 21 passen we toe wanneer we op cellulite of versteviging van een lichaamszone werken of wanneer we een kleinere zone vet willen vervriezen.

Zijn deze behandelingen veilig?

Beide behandelingen zijn zeer veilig en worden ervaren als en pijnloos.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je kan de Arctik 21 als losse behandeling of in kuur volgen. In een kuur mag de behandeling om de 14 dagen herhaald worden naar gelang hoeveel centimeters je wilt verliezen. Bij een kuur van 8 behandelingen ontvang je 2 gratis thuis producten die je resultaat thuis nog extra bevorderen.

Bij de Cryo 21 is dit ook mogelijk. Met een kuur van 8 behandelingen gaan we voor maximaal resultaat. Wij ondersteunen je dan ook geheel gratis met een gratis product om je thuis verder optimaal te ondersteunen.

Om de hoeveel tijd mag de behandeling herhaald worden?

De behandeling wordt voor cellulite en versteviging best wekelijks herhaald. Indien we op vet werken is dit om de 10 à 14 dagen.