CooLift Facial

Coolifting Beautygun: Jouw Ultieme Anti-Aging Escape in Slechts 5 Minuten

Stap binnen in een wereld van snelle en sensationele verjonging met de Coolifting Beautygun. Deze weergaloze anti-agingbehandeling van slechts 5 minuten kan solo schitteren, maar ook dienen als perfecte aanvulling bij elke gelaatsverzorging.Coolifting staat synoniem voor een intense huidverjonging - een liftende ervaring die de behoefte aan een facelift jarenlang kan uitstellen. In slechts enkele minuten wordt de tijd teruggedraaid en wordt je huid vernieuwd.

Maar dat is niet alles - Coolifting is niet alleen snel, het is ook spectaculair. Het is dé behandeling van het moment die doelgericht de tekenen van ouder worden bestrijdt, met resultaten die je zullen verbazen.

Resultaat

Met de Coolifting behandeling zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar, als een magische lifting. De huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels vervagen en diepere rimpels verzachten. Dit alles met een blijvend verjongend effect.

De Coolifting behandeling is niet alleen een moment, het is een tijdmachine voor je huid. Een reis naar een jeugdigere, stralendere uitstraling ligt binnen handbereik. Ervaar het zelf en omarm de transformatie.

 

FAQ

Waarom meerdere behandelingen?

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden. Om deze piek zo lang mogelijk aan te houden en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collageen wordt aangemaakt, is het nodig om meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode.

De huid vernieuwt zich om de 4 weken. Daarom zijn de 4 tot 6 – wekelijkse onderhoudsbeurten nodig. Na verloop van tijd worden de fibroblasten minder of inactief met als gevolg huidveroudering. Het is dus noodzakelijk dat deze na de kuur blijven gestimuleerd worden voor de collageenaanmaak op peil te houden en de huidveroudering stop te zetten.

Is Coolifting veilig?

De behandeling is volledig pijnvrij en is 100% veilig.

Hoe werkt het?

Onder hoge druk schiet de Coolifting Beautygun hyaluronzuur, glycerine, gehydroliseerde tarweproteïnen en peptiden op uw huid. Dit gebeurd door middel van een krachtige CO2-straal onder zeer lage temperatuur (-20°C).

Hierdoor worden de fibrolasten, ook bekend als ‘collageenfabriekjes’ in de huid terug geactiveerd, zodat deze nieuw collageen kunnen aanmaken. U ziet onmiddellijk resultaat na de behandeling : oppervlakkige rimpels verdwijnen, diepe rimpels vervagen en de huid wordt gladder. Dit allemaal zorgt voor een langdurig verjongend effect tot gevolg.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Dit alles zorgt voor een snelle en zeer effectieve behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken. Dit zodat de collageenaanmaak intensief wordt gestimuleerd.

Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1 x in de 4 tot 6 weken.