HIFU Ultra Lift Facial

HIFU, de Natuurlijke Facelift

Stap binnen in de wereld van HIFU, oftewel High Intensity Focused Ultrasound, een technologische revolutie die ultrasone geluidsgolven met ongekende intensiteit inzet. Deze golven transformeren zich tot energie en verwarmen doelgericht het weefsel tot meer dan 65°C - een ware doorbraak in de schoonheidsindustrie.

‘Je kan met HIFU heel doelgericht op huidverstrakking werken’.

Deze diepgaande energie opent de deur naar diepe regeneratie van collageen en elastine - de bouwstenen van jeugdigheid. HIFU, met haar gerichte aanpak, werkt als een meesterwerk van huidverstrakking. Door in te treden tot in het onderhuidse bindweefsel, specifiek de SMAS-laag, waar plastisch chirurgen verstrakking bereiken bij facelifts, levert het na de allereerste behandeling al resultaat. Een strakkere huid onthult zich en evolueert nog verder in de maanden die volgen.

Dit is niet zomaar een behandeling, dit is een natuurlijke facelift voor zowel je gelaat als lichaam. Het is niet-invasief en biedt een breed scala aan mogelijkheden. In het gelaat tillen we de huid op, modelleren we de kaaklijn, verminderen we rimpels en werken we aan een dubbele kin. Op het lichaam richten we ons zowel op vetvermindering als versteviging.

Stap in de toekomst van schoonheid met HIFU en ervaar hoe technologie en transformatie hand in hand gaan. Een jeugdige glow wacht op jou - betreed de wereld van HIFU en omarm de kracht van natuurlijke vernieuwing.

FAQ

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat raden we 2 à 3 behandelingen aan met een rustperiode van 6 weken. Nadien kan je jaarlijks een onderhoud laten doen.

Is het pijnlijk?

HIFU wordt niet als pijnlijk ervaren, eerder ongemakkelijk. Tijdens de behandeling kan je een tintelend gevoel ervaren.

Wat na de behandeling?

Gedurende 1 à 2 dagen kan een beetje ongemak worden ervaren en de huid kan wat rood zien. Gebruik na de behandeling voldoende hydraterende producten en bescherm de huid goed met SPF 50.

Voordelen:

  • Onmiddelijke lifting zonder snijden
  • Vermindert rimpels
  • Verbetert de huidtextuur
  • Veilige en efficiënte behandeling
  • Direct en langdurig resultaat

Contra-indicaties:

  • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
  • Patiënten met een pacemaker
  • Bloedverdunners
  • Bij diabetes eerst jouw dokter raadplegen