Eyeliner & Designliner

Accentueer Jouw Blik: PMU Eyeliner & Designliner

Wil je elke ochtend ontwaken met perfect gedefinieerde en stralende ogen? Met Eyeliner & Designliner is dit nu mogelijk! Laat je ogen spreken met prachtig aangebrachte permanente make-up die de natuurlijke schoonheid van je ogen accentueert en je dagelijkse routine vereenvoudigt.

Eyeliner

Met PMU Eyeliner creëer je een subtiel of juist intens effect rondom je ogen, afhankelijk van je voorkeur. Of je nu gaat voor een zachte lijn langs je wimperrand of een dramatische cat-eye look, onze ervaren specialiste zorgt voor een perfecte toepassing die past bij jouw stijl en gezichtsvorm. Zeg vaarwel tegen het dagelijks aanbrengen van eyeliner en geniet van een langdurige, moeiteloze en stralende look.

Designliner

Designliner gaat een stap verder en biedt een unieke benadering van permanente make-up. Met Designliner kunnen we gedurfdere looks creëren die je ogen naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om de dikkere details, gedurfde accenten of een langere 'wing', onze specialiste bekijkt samen met jou naar je persoonlijke voorkeur.

FAQ

Wat is PMU?
Permanente make-up is het inbrengen van pigment in de huid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op een tattoo, maar het doel is iets anders. Ook wordt een tatoeage dieper gezet. De pigmenten zijn absoluut niet schadelijk voor de huid. Het verfraait bepaalde aspecten van je gelaat. Zo ben je altijd mooi en naturel opgemaakt waardoor je ook tijd bespaard.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor het plaatsen van permanente make-up zijn 2 behandelingen nodig. De eerste keer wordt de huid “voor gepigmenteerd” je huid neemt al een deel op maar bij het genezingsproces na de 1ste keer verbleekt de PMU nog met 60%. Bij een bijwerking wordt de huid verzadigd met het pigment waardoor de houdbaarheid verlengd wordt. Hier en daar wordt nog eens extra over gegaan zodanig dat alles perfect is.

Vaak wordt voor de eerste maal geopteerd om iets bleker te straten omdat het nogal hard kan zijn in het begin en zo kunnen de klanten er al wat aan wennen. Nadien kan je ervoor kiezen om een beetje donkerder te gaan. Een regelmatig onderhoud is nodig om zo lang mogelijk van jouw perfecte PMU te blijven genieten.

Wat kan je verwachten na de behandeling?
De Eyeliner/ Designliner gaat er heel donker uitzien na de behandeling. Na watercontact gaan de velletjes beginnen afvallen en mag je er zeker niet aan trekken. Als alle velletjes weg zijn zal de kleur sterk vervaagd zijn. Dit komt er terug door na 4-8 weken. Na de 1ste behandeling komt de kleur maar voor 30% terug. Om deze reden is een bijwerking een vereiste voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

  Waarom kiezen voor ons?

  Femke De Smedt van FMKBEAUTY komt bij Cosmedisch Instituut Farah langs om jullie van de mooiste permanente make-up te voorzien. Haar specialiteit is het plaatsen van de perfecte powderbrows, natuurlijk volumineuze lippen of je ogen een optische lift geven door de juiste eyeliner. Jouw gelaat is jouw visitekaartje, wij zorgen enkel voor een natuurlijke lay-out.

  Boek afspraak

  Permanente make-up

  Voordelen van PMU

  Langdurig Resultaat

  Geniet wekenlang van perfecte wenkbrauwen, lippen en eyeliners zonder dagelijkse make-up routine.

  Natuurlijke Uitstraling

  De poederachtige finish voor de wenkbrauwen zorgt voor een natuurlijke look die past bij elke gelegenheid. De lippen zien er natuurlijk, subtiel gekleurd en vol uit, waardoor je het beste uit je lippen haalt!

  Geschikt voor Iedereen

  Of je nu volle wenkbrauwen wilt of juist wat meer definitie of een shadowliner, permanente make-up kan worden aangepast aan jouw wensen.

  Tijdsbesparing

  Geen gedoe meer met potloden, poeders of gels om je wenkbrauwen en oogleden bij te werken.

  • Zeven dagen geen watercontact

   Niet aanraken en niet sporten (zweten) voor 7 dagen.

  • Tien dagen geen make up of crèmes

   Pas na 10 dagen op de wenkbrauwen zelf aanbrengen.

  • Twee weken géén zon

   Ongeveer 2 weken niet blootstellen aan zon/zonnebank en geen zwembad/sauna.

  • Bescherming voor PMU

   Na 2 weken de eyeliner altijd goed insmeren met factor 50.