Lumi 8 LED Therapie

Verlichting voor Elke huid, Versterking voor Elke Behandeling

Stap binnen in de wereld van Lumi 8 LED Therapie - een wereld waarin elke huidsoort en elke behandeling nog meer wordt versterkt. Deze LED therapie kan met vrijwel elke behandeling worden gecombineerd om de resultaten naar nieuwe hoogten te tillen. Ongeacht uw huidtype, dit is uw ticket naar een stralender, beter resultaat.

Voor elke Huidbehoefte

Van acné tot couperose, van fijne tot diepere rimpels, van huidverslapping tot vergrote poriën - Lumi 8 is er voor alles. Het is niet alleen een redder in nood, maar ook een partner in perfectie. Deze therapie herstelt, vernieuwt en verjongt. En laten we niet vergeten hoe het na procedures zoals peelings of microneedling als een rustgevende balsem werkt.

De gepatenteerde "Power Wave Cycle" technologie maakt het waar. Constante stimulatie op cellulair niveau is de sleutel, en Lumi 8 brengt het naar uw huid in een ontspannend ritueel.

Een Zichtbare Transformatie

Medische studies hebben de doeltreffendheid en veiligheid van LED huidbehandelingen vastgesteld. En dat is precies wat de Energist LED belooft, en meer. Het gaat niet alleen om anti-aging en vermoeidheidsherstel - het omvat een volledige huidtransformatie.

Wat mag u verwachten?

  • Lijntjes en rimpels vervagen als ochtendmist
  • Een huid die doordrenkt is van hydratatie
  • Poriën die fijner lijken en huid die strakker aanvoelt
  • Pigmentvlekken die verbleken
  • Een algemeen verbeterde huid

 

FAQ

Is deze behandeling veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA of UVB licht. De behandeling met deze lichttherapie is absoluut veilig en dan ook geschikt voor alle leeftijden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ledtherapie kan afzonderlijk of in combinatie met andere behandelingen worden toegepast voor optimaal resultaat. Wanneer het afzonderlijk wordt gebruikt, zijn 10 behandeling 2 maal per week aan te raden.