Laser Ontharing

Permanente Ontharing met Energist VPL™

Stap in de toekomst van ontharingstechnologie met Energist VPL™ - de geavanceerde opvolger van traditionele lasers en IPL systemen. Dit baanbrekende systeem is het resultaat van grondig onderzoek door medisch laserspecialisten van Energist Ltd. in Swansea, Engeland.Onderzoeken bevestigen dat VPL™ behandelingen niet alleen veiliger zijn, maar ook superieure resultaten bieden in vergelijking met bestaande IPL en ontharingslasers. Ons apparaat heeft FDA-goedkeuring voor "permanent hair reduction," wat de hoogste goedkeuring is die een ontharingssysteem kan behalen. Dit betekent dat ons systeem voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met de VPL-technologie kunt u er zeker van zijn dat de behandeling 100% veilig is.

Daarnaast vereist de VPL technologie minder behandelingen dan traditionele IPL-ontharingslasers of andere laserbehandelingen. Bovendien bieden wij bij ons instituut de mogelijkheid om te betalen per lichtflits, waardoor we deze behandeling kostenefficiënter kunnen uitvoeren dan andere instituten.

Eindelijk, Ontharing die Blijvend en Zorgeloos is!

Met het unieke VPL-systeem van de Energist-Ultra kunt u genieten van het veiligste, meest efficiënte en snelste permanent ontharingssysteem dat beschikbaar is. Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei en afscheid nemen van het dagelijkse ontharen is nu werkelijkheid!

Ontdek de voordelen van VPL-technologie:

  • Gerichte Hoge Temperatuur: Dankzij onze innovatieve aanpak kunnen we de temperatuur van de haren veel hoger opdrijven zonder de huid overmatig te verwarmen. Dit betekent optimale resultaten zonder compromissen op veiligheid.
  • Minder Sessies, Meer Besparing: Onze VPL-technologie vereist minder sessies dan traditionele methoden, wat betekent dat permanente ontharing veel betaalbaarder wordt.


Laat je verwennen door de vrijheid van langdurige ontharing met het bewezen succes van het Energist-Ultra VPL-systeem. U hoeft nooit meer te worstelen met ongewenste haargroei.

FAQ

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Om de groeicyclus van ons lichaam te respecteren, hebben we 6 a 8 sessies nodig om alle haartjes te behandelen. Er wordt rekening gehouden met een tussenpauze van 4 tot 12 weken afhankelijk van de plaats en het aantal behandelingen die er al geweest zijn.

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?
Eerst en vooral wordt er gekeken naar de lengte van de haartjes. Omdat deze niet lang hoeven te zijn, maar wel aanwezig moeten zijn, worden deze kort geschoren. Vervolgens wordt er een verkoelende gel als geleider aangebracht en wordt er over gegaan tot het flitsen van de haartjes. Als laatste wordt er afgewerkt met een kalmerende gel.

Waar moet ik op letten voor en na de behandeling?
Om optimaal resultaat te hebben mag u 4 weken voor de behandeling geen zon of zonnebank gehad hebben zodat de huid niet gebruind is. De huid die wordt blootgesteld aan daglicht dient dan ook altijd beschermd te worden met zonnecrème. Bleekingsmiddel voor de haren dient 2 weken voor de behandeling gestopt te worden. Meteen na de behandeling mag u 1 dag niet zonnen. 4 weken voor de behandeling mag u niet epileren. Scheren tot enkele dagen ervoor is wel toe gestaan.

Is deze behandeling veilig?
De Energist-Ultra -VPL voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, waaronder: ISO 9001:2000, ISO 13485:1996, Ukas, Directive 93/42/EEC, CE, en in Amerika het FDA-certificaat. Dit is de hoogste vermelding die mogelijk is voor permanente haarreductie.