Energist VPL™

Ervaar de Betovering van Huidverjonging met Energist VPL™

Laat ons je voorstellen aan de nieuwe belichaming van huidtransformatie: Energist VPL™. Dit krachtige systeem is de evolutie van klassieke lasers en IPL-systemen en vormt het resultaat van baanbrekend onderzoek door een team van medisch laserspecialisten bij Energist Ltd. in Swansea, Engeland.

VPL™, ofwel Variable Pulsed Light, is de technologie waarmee we verschillen in de huidstructuur detecteren en oneffenheden effectief aanpakken. Door middel van gecontroleerde lichtpulsen dringen we door tot in de dermis, waar collageenproductie wordt gestimuleerd, en de huid haar jeugdige veerkracht hervindt.

De Pracht van VPL reikt verder dan huidverjonging; het toont opmerkelijke resultaten bij de bestrijding van acne en rosacea. Lichttherapie verbetert het natuurlijke afweersysteem van de huid, waardoor bacteriën minder kans krijgen en roodheid wordt verminderd.Verrijk Jouw Huid met Laser Facial

Laser Facial Boost:
Een harmonieuze samensmelting van VPL en een op maat gemaakte verzorging, die rimpels vult, als botox werkt, pigmentvlekken verzacht en couperose vermindert.

Laser Facial Lift:
Onze eigen ontwikkelde behandeling, waarbij intensieve maar niet-invasieve verjonging plaatsvindt. Cruciale vitaminen en bouwstenen worden gecombineerd om collageen, elastine en hyaluronzuur te bevorderen.

 

Resultaat

De beloning van de Energist VPL™ Skin Rejuvenation behandeling is onmiskenbaar - een gezondere, jongere en strakkere huid vanaf de allereerste sessie. Daarnaast reageren ook de volgende huidproblemen positief op de Energist VPL behandeling:
  • Rosacea
  • Acne
  • Rimpels, verouderde en verslapte huid


Stap binnen in een nieuwe dimensie van huidverzorging, waar wetenschap en schoonheid harmonieus samenvloeien. Ervaar de transformatie met Energist VPL™ en omarm de schoonheid die van binnenuit straalt.

 

FAQ

Is deze behandeling veilig?

Onze toestellen voldoen aan alle strikte veiligheidsmaatregelen. Zo is de Energist VPL gekeurd op veiligheid en draagt zij het CE120 certificaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om optimale resultaten te verkrijgen met de Energist VPL.

Wat zijn de verschillende stappen?

Eerst wordt de huid gereinigd waarna er een geleidend product wordt aan gebracht alvorens we met de behandeling van start gaan. Na de sessie wordt er nog een verzorgende dagcrème en SPF aan gebracht.

Wat na de behandeling?

  • De huid kan roodheid en enventuele korstjes vertonen op de zone die behandeld is en houdt maximaal 48 u aan.
  • Zon, zonnebank, zwemmen en sauna zijn uit den boze 1 week na de behandeling.
  • U dient tot 1 maand na de behandling een SPF 50 aan te brengen en bij voorkeur blijvend aan te brengen.