HIFU Lichaam

Doelgerichte huidverbetering

Een vernieuwd en verjongd lichaam.

Stap in de toekomst van lichaamsverstrakking met HIFU - High Intensity Focused Ultrasound. Een revolutie in technologie waarbij doelgerichte intense ultrasone geluidsgolven worden ingezet om jouw lichaam te transformeren. HIFU richt zich op het verstevigen en vormgeven van je armen, buik, billen, bips en meer - overal waar verslapping of ongewenste vetrolletjes voorkomen.

Doelgericht Figuurverbetering

De missie van HIFU is duidelijk: een slanker figuur creëren en vetweefsel verminderen. Hoe? Door ultrasone golven om te zetten in energie, die het weefsel opwarmt tot meer dan 65°C. Deze warmte zet een diep regeneratieproces in gang voor collageen en elastine, waardoor je huid strakker wordt.

Lipo HIFU

HIFU kan ook vetcellen doelgericht en permanent vernietigen. De energie implodeert de vetcellen, die vervolgens geleidelijk worden afgevoerd via je lever en lymfestelsel.

Natuurlijke Verstrakking en Vetverbranding

HIFU staat voor een natuurlijke lift en vetverbranding voor je lichaam. Onze behandeling is veelzijdig en geschikt voor verschillende zones:
  • Hardnekkige vetophopingen zoals heupen en lovehandles
  • Binnenkant van de knieën
  • Dijen
  • Billen
  • Buik
  • Armen
Laat HIFU je gids zijn op weg naar een slanker, strakker en zelfverzekerder lichaam. Bereik jouw ideale vorm met de kracht van HIFU.

 

FAQ

Na de behandeling?

Gedurende 1 à 2 dagen kan een beetje ongemak worden ervaren en de huid kan wat rood zien.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat raden we 3 behandelingen aan met een rustperiode van 4 tot 6 weken. HIFU kan ook gecombineerd worden met onze Cryo 21 om sneller een optimaal resultaat te bekomen en behouden.

Is het pijnlijk?

HIFU wordt niet als pijnlijk ervaren, eerder ongemakkelijk. Tijdens de behandeling kan je een tintelend gevoel ervaren.