Cosmelan Depigmentatie

Ontdek de Kracht van Cosmelan® by Mesoesetetic

Cosmelan®, al meer dan 25 jaar hét antwoord op pigmentatievlekken, is een bewezen methode die een ware revolutie teweegbrengt. Deze unieke behandeling heeft de kracht om tot wel 95% van diepliggend melasma, de boosdoener achter hyperpigmentatie, te verlichten.

Dankzij een intensieve correctieve werking, die de overproductie van melanine in de melanocyten beheerst, gaat Cosmelan® Mesoestetic verder dan enkel het verminderen van bestaande vlekken. Het strijdt ook tegen de vorming van nieuwe donkere plekken.

De behandeling omvat vier fasen die onder de begeleiding van onze specialisten worden uitgevoerd. Hierdoor bereiken we uitmuntende resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Resultaat

Na slechts één tot drie maanden worden de effecten van een Cosmelan-behandeling zichtbaar. Pigmentvlekken verminderen, en in sommige gevallen verdwijnen ze zelfs volledig, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling.

Dit is echter niet het enige. Cosmelan biedt nog een reeks aanvullende voordelen:

  • Bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering
  • Een zachte, egale huid
  • Vermindering van acne en andere onvolkomenheden
  • Een verhelderende glow die je teint doet stralen


Cosmelan® is niet alleen een behandeling, maar een transformatie. Laat je betoveren door de resultaten en ervaar zelf hoe deze krachtige methode je huid kan vernieuwen en verjongen.

FAQ

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Cosmelan omvat 4 behandelingen: 2 Cosmelan peels, 1 verzorgende behandeling en 6 thuisverzorgingsproducten. Dit zit allemaal in de kuurbehandeling inbegrepen.

Wat zijn de verschillende stappen?

10 tot 14 dagen voor de Cosmelan behandeling doen we eerst een voorbereidende peeling van Mesoéstetic. Na 2 weken rusttijd brengen we de Cosmelan peeling de eerste maal aan. Hierbij wordt de huid telkens goed gereinigd en ontvet waarna de peeling wordt aangebracht. Het Cosmelan masker moet afhankelijk van het huidtype gemiddeld 6 uur aan blijven. Makkelijkst is dat u daarom in de ochtend langskomt. Na de nodige inwerktijd wordt de peeling thuis afgenomen en dient de behandeling worden verder gezet met de nodige thuisverzorgingsproducten. Na 2 dagen doen we een verzorgende gelaatsverzorging met LED-therapie. Na 4 weken wordt de Cosmelan peeling, afhankelijk waar en indien nodig, nogmaals herhaald.

Wat na de behandeling?

De eerste dagen kan de huid enkele zaken vertonen zoals:

  • roodheid
  • droog en trekkerig
  • vervelling
  • zwelling
  • jeuk
  • branderig

Deze effecten zijn volstrekt normaal en kunnen 7 tot 10 dagen aanhouden.

Is deze behandeling veilig?

De Cosmelan is een gepatenteerde peel, ontwikkeld door dr. Krulig, plastisch chirurg in Venezuela en is volkomen veilig. Daardoor kunnen alle fototypes met de Cosmelan peel behandeld worden.