Striort

De Innovatieve Oplossing voor Striemen

Striemen, ofwel stretch marks, kunnen een bron van zorg zijn voor velen. Maar nu is er een effectieve manier om ze aan te pakken: Striort. Deze orthomoleculaire methode richt zich op het bestrijden van striemen en helpt je huid weer haar natuurlijke uitstraling te geven.

Hoe werkt het?
Met het geavanceerde Striort-toestel, dat gebruikmaakt van vacuümtherapie, bieden we een doeltreffende oplossing voor striemen en littekens. Onze behandeling omvat zorgvuldige bewegingen over de betreffende gebieden, waardoor gecontroleerde schade ontstaat. Deze strategische prikkel stimuleert het natuurlijke genezingsproces van je huid.



Wat kun je verwachten?
De behandeling zorgt voor een aanzienlijke toename van de bloedsomloop, wat op zijn beurt leidt tot de stimulatie van nieuwe collageen- en elastineproductie. Hierdoor herstellen de striemen en littekens zich van binnenuit. Na de sessie kunnen de behandelde gebieden rood lijken, daarom is het belangrijk om ze niet aan direct zonlicht bloot te stellen.

Ontdek de weg naar een huid die zich vernieuwt en herstelt met Striort. Ga de strijd aan tegen striemen en ervaar de kracht van geavanceerde technologie voor een zelfverzekerdere huid.

FAQ

Wat houdt de behandeling in?

  • De collageen en elastine vezels worden deels hersteld door gebruik van een vacuüm apparaat dat de doorbloeding in de gebieden waar de striae aanwezig zijn stimuleert.
  • Door met het vacuüm apparaat over de striae heen te bewegen in de richting van de scheuring ontstaat er een gecontroleerde schade.
  • Deze zorgt voor stimulatie van het wondgenezing proces.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

We raden aan om een behandeltraject te volgen van 3 opeenvolgende behandelingen met telkens 3 weken rusttijd. De huid moet tussendoor de kans krijgen om uit zichzelf te herstellen. Het is heel belangrijk om consequent het thuisproduct te gebruiken, dit 2 maal daags om het beste resultaat te bekomen.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

  • 1 behandeling : 30 tot 50% resultaat
  • 2 behandelingen: 50 tot 70% resultaat
  • 3 behandelingen: tot 80% resultaat

Op welke lichaamsdelen kan ik de behandeling laten toepassen?

Striemen zijn vooral te vinden op de borsten, de boven- en onderarmen, de billen en de heupen. De behandeling kan op al deze plaatsen toegepast worden.

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Het is af te raden om de behandeling te ondergaan wanneer je meer dan 5kg wil afvallen. Het afvallen kan namelijk ook invloed hebben op de striae. Wanneer je op gewicht bent, kan de behandeling veilig worden uitgevoerd.

De behandeling kan niet worden uitgevoerd bij gebruik van medicatie die de huid verdunt.